Døden i rummet eBook

Mtggamechangers.dk Døden i rummet Image

BESKRIVELSE

Døden i rummet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hank Janson. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Hank Janson bog online og også downloade det gratis!

Videnskabsmænd af alle nationaliteter holder møde i London og udfordrer verdens stormagter – dem med atombomberne. Spioner og agenter fra forskellige lande prøver forgæves at finde hemmeligheden bag en ny fantastisk opfindelse, der – som en fjernsynskommentator siger – 'vil gøre det muligt for alle, der rundt om i verden frygter kernevåbnenes tilstedeværelse, at sove roligt i deres senge i fremtiden…'Også WASP er mere end interesseret – men Hank Janson aner, at det måske er en tand for godt til at være sandt …Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn. Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA‘s kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950‘erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer.Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-12-2017
FORFATTER
Hank Janson
FILSTØRRELSE
5,53 MB

Døden fra rummet af Nick Carter - anmeldelser og ...

Hjernekassen på P1. Peter Lund Madsen får hver uge besøg af eksperter i studiet. Alle emner kan blive belyst - lige fra menneskekroppens tarmflora til ekspeditioner på fremmede planeter.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Døden i rummet af Hank Janson - anmeldelser og ...

Døden i rummet (Forfatter: Hank Janson, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711687567)
RELATEREDE BØGER
Hertuginden
De dødes tid
Rigtige veninder
Våld vid vatten
Det forsvundne tegn (Robert Langdon nr. 3)
Sødalsfolkene - I fest og trængsler
Før syndfloden
Prik dig selv
Ord der formede Danmark
Spasser hund kanin
Zombie 2.0 - zombie-instituttet
En satans historie - og andre fortællinger
Borgen Unplugged #43 - Da bulldozeren havarerede
Mit liv
燃烧的罪恶 - 第三章
Terrier #1: Duernes hvisken