BYENS SPOR eBook

Mtggamechangers.dk BYENS SPOR Image

BESKRIVELSE

BYENS SPOR er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars Saabye Christensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Lars Saabye Christensen bog online og også downloade det gratis!

I ejendommen på Kirkeveien 127 i Oslo møder vi den 32-årige Maj Kristoffersen, frivillig i Norsk Røde Kors, når hun ikke tager sig af sønnen Jesper og ægtefællen Ewald, der er ansat på et reklamebureau og stamkunde i baren på Bristol! Overboen, fru Vik, har udstået sin sørgetid som enke, og på kirkegården møder hun antikvarboghandleren Olaf Hall, hvis stedsøn, Bjørn Stranger, redder slagterens dreng, Jostein. Han er ven med Jesper, en kejtet og følsom dreng, der finder en forbundsfælle for sine spirende kunstnerdrømme i den italienske hyggepianist Enzo Zanetti.Lars Saabye Christensen er på hjemmebane i denne roman, der binder en række skæbner sammen til et formidabelt portræt af Oslo i efterkrigsårene. Et kærlighedsbrev til en by – og til dens kvinder.Byens spor udkom i Norge i efteråret 2017 til strålende anmeldelser. Romanen er første bind i en trilogi.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-04-2018
FORFATTER
Lars Saabye Christensen
FILSTØRRELSE
9,76 MB

Byens spor af Lars Saabye Christensen - Plusbog.dk

'Byens spor' er første del af en trilogi, og jeg glæder mig sådan til at læse de næste to bind. Lars Saabye Christensen f. 1953 er mest kendt i Danmark for 'Beatles', 1984 og 'Halvbroderen', der vandt Nordisk Råds Litteraturpris i 2002.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Byens spor 3

Byens spor 1. Lars Saabye Christensen . Beskrivelse Detaljer. I ejendommen på Kirkeveien 127 i Oslo bor 32-årige Maj Kristoffersen med sin mand Ewald og sønnen Jesper.
RELATEREDE BØGER
Valentin
Havebyen
Personal Branding
Svalens graf
Lærkelil og vikaren
Omhu for eftertiden
Sumpbaronens rejse
Ane på fisketur
Moderne Idéer: Hvordan bliver vi digitalt dannede?
De hellige lande
Gud mildner luften for de klippede får