I Frans af Assisis fodspor eBook

Mtggamechangers.dk I Frans af Assisis fodspor Image

BESKRIVELSE

I Frans af Assisis fodspor er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kristin Flood. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Kristin Flood bog online og også downloade det gratis!

Kristin Flood rejser rundt i Italien i Frans af Assisis fodspor og søger hjertet i hans lære.Undervejs fortæller hun den medrivende historie om naturelskeren, poeten, rebellen, mystikeren, tiggermunken og fredsmægleren. Hun kommer gennem hele hans liv, mens hun beskriver de steder, hvor han opholdt sig, og hvor han havde sine visioner, lavede mirakler og skandaler.Hvorfor sagde rigmandssønnen Frans nej til det gode liv? Mente han, at penge står i vejen for det vigtige i livet? Hvordan fik han adgang til de sjældne kvaliteter, som kom til at fylde hans liv.Efterhånden mærker Kristin Flood, at Frans begynder at fylde mere og mere i hendes eget liv. Hendes jagt på en anden form for rigdom byder på uventede overraskelser og hun begynder at ane, hvor skatten ligger begravet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-03-2017
FORFATTER
Kristin Flood
FILSTØRRELSE
7,73 MB

I Frans' fodspor - Ekstra Bladet

Kristin Flood rejser rundt i Italien i Frans af Assisis fodspor og søger hjertet i hans lære. Undervejs fortæller hun den medrivende historie om naturelskeren, poeten, rebellen, mystikeren, tiggermunken og fredsmægleren.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Assisi - Frans af Assisis fødeby i Umbrien, Italien

Læs artiklen Borgen - Krop, sind, ånd, udvikling & terapi. Find det største udvalg af kvalitetsbøger om krop, sundhed, psyke og sjæl, skrevet af de mest anerkendte danske og internationale forfattere.
RELATEREDE BØGER
Clara Bille - en historisk roman fra Grevefejdens tid
Bjæren
Stolta stad: romantisk berättelse från Bellmans och Ulla Winblads värld
Der Trauermantel
Den lille bog om Frankenstein
Livsens Ondskab
Det glemte eksperiment
Elisabeth Jerichau Baumann
Gumpy 3 - Sværdet og tidsscepteret
Dragernes konge #3: Banneret samles
Opkald fra en engel
USA - Europa
Bath, Bristol & The Southwest Pocket
Gork
iHorror: Dæmonjæger