Spiselige blomster eBook

Mtggamechangers.dk Spiselige blomster Image

BESKRIVELSE

Spiselige blomster er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sylvester Andersen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Sylvester Andersen bog online og også downloade det gratis!

Sommeren står for døren, og haven og skoven blomstrer på livet løs. De er smukke i naturen, de er smukke på bordet i vaser, men de kan i høj grad også spille en fin rolle på tallerkenen. Spiselige blomster giver os en helt ny måde at lave mad på – de præsenterer en ret på skønneste vis, og smagen har også sin del at byde på. Der er al mulig grund til at komme i gang med at plukke og eksperimentere.Den danske sommer bringer masser af blomster med sig, især i haven og i skoven. I restauranterne har de spiselige blomster i flere år været brugt til raffinere og forfine retterne med, og nu begynder de også at finde vej til køkkenerne derhjemme. Det er slet ikke kompliceret, og der er al mulig grund til at byde de smukke sommerblomster indenfor, især om sommeren hvor de er flottest og smager bedst.Bogen giver os grundlæggende viden om spiselige blomster – hvordan de ser ud, og hvor man kan plukke dem. Hertil kommer et væld af opskrifter og ideer til, hvordan man kan bruge blomsterne i alt fra kolde og varme retter til desserter. Blomster kan både være søde, sure og bitre, så der gives også anvisninger til, hvordan man vælger den rigtige blomst, som passer til den ret, man gerne vil lave.Spiselige blomster er til den nysgerrige, der gerne vil inspireres og berige sit køkken med nye oplevelser. Som elsker smuk mad og sætter pris på de nye spændende smage, som blomsterne kan bidrage med. Den gode nyhed er, at mange af os har dem lige uden for døren.Om forfatterSylvester Andersen har siden barnsben været med i køkkenet og kom meget naturligt i kokkelære som 16-årig. Med en sølvmedalje fra kokkeskolen rejste han i 2012 til USA for at arbejde på toprestauranter i New York og dernæst ligeså i Danmark. Sylvester har en stor passion for små, flotte detaljer i maden, især blomster og spæde urter.E-bogen er lavet i fixed format

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-07-2019
FORFATTER
Sylvester Andersen
FILSTØRRELSE
4,18 MB

Få inspiration til spiselige blomster hos Gug Planteskole

Spiselige blomster. Blomster i maden ser fantastisk godt ud, og er samtidig rige på vitaminer, mineraler og antioxidanter, og endelig giver mange af vores blomster maden et særligt pift, når både smag og duft sidder lige i øjet.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Spiselige blomster - Disse blomster kan du spise. Se her

Spiselige blomster er noget af det nemmeste selv at dyrke. Du kan med vores kapsler ↓ nemt selv dyrke dem, så du har dem til madlavningen. Du skal blot vælge, hvilken kapsel, som du vil dyrke og derefter plante dem ned i dit højbed eller i vores indendørs plantekasser, som giver kapslen den rette mængde vand og lys, så du med sikkerhed lykkedes.
RELATEREDE BØGER
Du er en tyv, Magnus!
Følelser i ledelse
Krigsfanger. Et billeddrama om krigsfanger i Danmark under 1. verdenskrig
Mensa KIDS store opgavebog for børn
Strekk deg mot stjernene
Politikens bog om kryddersnaps
Jomfrutur
Det gyldne overblik
Papin rouva
Overfladespænding
Emmy 7 - Tour de Paris
Zions porte
स्पैनिश समर - एक कामुक लघुकथा
Fuglekongen og de andre dyr
Vindlast på bærende konstruktioner
Kvote 2
Dubbel svindel
Outtakes