Mestring af et grænseløst arbejdsliv eBook

Mtggamechangers.dk Mestring af et grænseløst arbejdsliv Image

BESKRIVELSE

Bogen Mestring af et grænseløst arbejdsliv blev skrevet den 24-09-2019 af forfatteren Ditte Darko. Du kan læse bogen Mestring af et grænseløst arbejdsliv i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ditte Darko.

Fremtidens arbejdsmarked bliver efter alt at dømme både mere fleksibelt og mere sammensat. I denne artikel undersøges først forskellige former eller vilkår for grænseløshed, og hvad det er for tematikker, der ofte fremhæves og gør sig gældende, når vi taler om ‘det grænseløse arbejde’, teoretisk set. Derefter undersøges nuancer af grænseløsheden med særligt fokus på grænseløshedskultur og grænseløs adfærd. Der tages udgangspunkt i konkrete erfaringer fra arbejdet som erhvervspsykolog, med film- og scenekunstbranchen som praktisk case. Gennem 2018 og 2019 og i kølvandet på sager om #MeToo har jeg deltaget i en række undersøgelser i film- og scenekunstbranchen. Resultater af disse undersøgelser vil blive inddraget, da de netop kan perspektivere konsekvenserne af et mere grænseløst arbejdsliv. Det er denne artikels hensigt at nuancere forståelsen af ‘grænseløshed’ og herunder se nærmere på, hvordan grundlæggende viden om socialpsykologi kan perspektivere feltet, når vi ønsker at forstå grænseløshed i mere konkret form, f.eks. når vi møder grænseløshedens konsekvenser i form af seksuelle krænkelser, magt og gråzoner i den danske film- og scenekunstbranche.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-09-2019
FORFATTER
Ditte Darko
FILSTØRRELSE
7,35 MB

Kræftramte - på arbejde: betydninger af et arbejdsliv for livstruende...

1. Fra grænseløst til fleksibelt arbejdsliv Telefonen ringer kl. 17.00. Det er din chef. Børnene står i baggrunden og vil have mad. Hvorfor er virksomhedskultur vigtigt i relation til debatten om et fleksibelt og ikke grænseløst arbejdsliv? Hvordan spotter du JERES virksomhedskultur?
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Arbejdet forstået baglæns - erfaringer fra 40 års arbejdsliv

9.50 €. Mange længes efter et tidsmiljø, hvor der er plads til nærvær, koncentration og fordybelse, men samtidig arbejder stadig flere i noget, der nærmer sig grænseløst arbejde, hvor de i princippet er tilgængelige for arbejde i det meste af deres vågne tid, og arbejdsrytmen og indsatsen er...
RELATEREDE BØGER
I dine sko
Våbenlegen
Kys fra Katie
Bhagavad Gita som den er
Ned med nakken, piger
Ligrøveren
Nattens stemme
Venner og bekendte
Ud til højre
Italy
Potensgiverne
Hunter
Videnskabsteori