God databehandlingsskik eBook

Mtggamechangers.dk God databehandlingsskik Image

BESKRIVELSE

Vil du læse God databehandlingsskik-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hanne Marie Motzfeldt. Med webstedet mtggamechangers.dk læses God databehandlingsskik online nu så nemt!

Bogen behandler persondatalovens regulering af forvaltningsmyndigheders videregivelse af personoplysninger til andre nationale myndigheder eller til private. Bogens fokus på videregivelse skyldes dels at persondataloven markant ændrede det retlige miljø for netop denne forvaltningsaktivitet, og dels at reglernes betydning stiger i takt med den digitale forvaltnings gennembrud og udvikling. Denne udgivelse er en let revideret version af forfatterens ph.d.-afhandling, som blev forsvaret i april 2009. Forfatteren, Hanne Marie Motzfeldt, er adjunkt i offentlig ret og har siden januar 2009 været fagansvarlig for statsforfatningsret på Aalborg Universitets nye jurauddannelse kombineret med undervisning som ekstern lektor i forvaltningsret på Aarhus Universitet. Endvidere er Hanne Marie Motzfeldt tilknyttet Københavns Universitets Juridiske Fakultet som underviser.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-08-2009
FORFATTER
Hanne Marie Motzfeldt
FILSTØRRELSE
4,75 MB

God databehandlingsskik : udvalgte problemstillinger ved ...

Få God databehandlingsskik af Motzfeldt H som bog på dansk - 9788757421279 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få God databehandlingsskik af Hanne Marie Motzfeldt som e ...

God databehandlingsskik Nykøbing Katedralskole skal sikre, at vi behandler personoplysninger på en lovlig, rimelig og gennemsigtig måde. Lovlig henviser til, at Nykøbing Katedralskole sikrer, at der er et lovligt hjemmelsgrundlag, se endvidere retningslinje om behandlingsgrundlag.
RELATEREDE BØGER
For en ridderordens skyld
Anna, Banana 6: Opskrift på kaos
Det ufærdige menneske og Gud
Længslen er sin egen vampyr
Inled mig i frestelse
The Flame
Å falle mellom to stoler
Forsvarets Mærker - Den Danske Hær - Del 1
Mercy #1: Månens kald
W oczach zachodu
Mer egostrikk fra #weknit
Det store regnestykke
FC 메지 1: 새로운 시작
Minsk
Vil de bare af med mig?
Bob i baren