Konflikt: tre kriminelle unge? eBook

Mtggamechangers.dk Konflikt: tre kriminelle unge? Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Konflikt: tre kriminelle unge?-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mette Ravnskov. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Konflikt: tre kriminelle unge? online nu så nemt!

Jette, Jens og Peter beslutter sig for at bryde ind hos købmand Nielsen, som de ikke kan fordrage. Det går dog ikke helt efter planen, og de bliver snuppet af politiet.Deres sager bliver ikke behandlet ens. Jette er kun 14, Jens har ikke tidligere været i kontakt med politiet, men det har Peter … Alligevel får indbruddet store konsekvenser for dem alle tre.'Konflikt – Tre kriminelle unge?' er en fag-fiktionsbog om ungdomskriminalitet, som ligger meget tæt op ad virkeligheden.Mette Ravnskov er en dansk forfatter, der har skrevet flere fag- og undervisningsbøger til unge om svære emner som voldtægt, kriminalitet, prostitution, seksualitet og lignende.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-11-2017
FORFATTER
Mette Ravnskov
FILSTØRRELSE
6,15 MB

Kriminelle unge - filtered list companies. | CompanyOnTop

Unge som begår alvorlig eller gjentatt kriminalitet kan fra i sommer idømmes ungdomsstraff. Den nye straffereaksjonen er et alternativ til ubetinget fengsel og Den nye straffereaksjonen er et alternativ til ubetinget fengsel og innebærer at unge kriminelle blir hjulpet tilbake på rett vei. I statsråd i dag er det...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Konflikt. Tre kriminelle unge? e-Kitap Mette... | Rakuten Kobo

Kriminell, forbrytersk, det som hører under strafferetten. Begrepet brukes i dagligtalen gjerne om en som har begått et straffbart forhold som kvalifiserer til mer enn en bot. Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: Elden, John Christian: kriminell i Store norske leksikon på snl.no.
RELATEREDE BØGER
De små lærer - Skriv og visk ud - Tallene
Grænsen til Trafallas, Del 3 - Den sidste alliance
Dödskalledivisionen
Mor og Busser skal skilles
Koldt Blod 17 - Hvor er Laura?
Vilma og venner (3) -Hvor er du barnlig!
Turneringen begynder
Lääkäri ja minä - erotisch verhaal
Freuds litteraturteori
Intrigo
Småbørnssuppe
De kvindelige landssvigere
Mig, \
Käsityöläinen tarjolla
The Enchanted Castle 1 - Black Magic
Mira May und das Zauberhandy - Fantasyhörbuch
Efter deadline
Bassline 10
Utyske Som utyske
Den svovlgule himmel