At leve med ADHD eBook

Mtggamechangers.dk At leve med ADHD Image

BESKRIVELSE

Bogen At leve med ADHD blev skrevet den 06-11-2009 af forfatteren Ane-Marie Erenbjerg. Du kan læse bogen At leve med ADHD i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ane-Marie Erenbjerg.

Ofte har forældre til et barn med ADHD fået at vide, at deres barn er uartigt, og at de ikke har sat grænser nok for barnet. Mange voksne med ADHD er blevet bedt om at tage sig sammen. Men et barn med ADHD er ikke uartigt eller uopdragent, og en voksen med ADHD er ikke et rodehoved, der bare skal stramme sig an. ADHD er et handicap, og det første vigtige skridt i arbejdet med at hjælpe børn, unge og voksne med ADHD går gennem information, dialog og forståelse.Bogen indeholder en lang række personlige beretninger, hvor børn, unge, voksne, forældre og øvrige pårørende fortæller om livet med ADHD. Derudover rummer bogen korte faktuelle afsnit om ADHD, symptomer, behandling og gode råd.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-11-2009
FORFATTER
Ane-Marie Erenbjerg
FILSTØRRELSE
5,40 MB

At leve med ADHD af Ane-Marie Erenbjerg

Derfor er det også rart, når voksne kvinder med ADHD får lov til at udtale sig om, hvad det vil sige at leve med denne opmærksomhedsforstyrrelse. For alt for ofte overses pigernes symptomer, fordi den også kaldes den stille Damp eller pige-Damp.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Livet med ADHD / ADD - YouTube

Køb 'At leve med ADHD' nu. Ofte har forældre til et barn med ADHD fået at vide, at deres barn er uartigt, og at de ikke har sat grænser nok for barnet. Mange
RELATEREDE BØGER
Blå måne skinner hvidt lys
Natarbejde
Helt tys tys
När jag vände mig om och sprang
Tiergeschichten und Märchen
Ad brydsomme veje
Underholdningens historie
Zombieläkarens dotter
Tårnet
En Roland Triel-krimi #6: Faldende Masker
Rædslens boliger
Sara, Samson og stigen
A Clockwork Orange
Wierny sługa
Patience - erotic short story
Den dag Egernfar faldt ned fra træet
Ny nordisk hverdagsmad - året rundt
Peter Pedal flyver i ballon
Dorte Karrebæk og bogen