Arkitekturdigte – København eBook

Mtggamechangers.dk Arkitekturdigte – København Image

BESKRIVELSE

Arkitekturdigte – København er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Roald Bergmann. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Roald Bergmann bog online og også downloade det gratis!

Årets eksklusive niche-udgivelse om Københavns mest markante arkitektoniske bygningsværker – beskrevet i digte. En dejlig sær og ny litterær genre ser dagens lys i denne opsigtsvækkende samling af små krydsfelter mellem arkitektur og poesi.Mure kan vække følelser. Og huse indeholder historier. Dét er udgangspunktet i debutdigteren Roald’s finurlige bog. Uanset om du er arkitekturinteresseret, københavner, poesi-glad eller blot nysgerrig efter stærke fortællinger, så er denne bunke digte om arkitekturen i hovedstaden et absolut must på din bogreol eller med i lommen, når du skal på en byvandring. Digtene tegner et lyrisk kort gennem byen, hvor der både er plads til små glimt af drømmende tanker samt legende poesi om arkitekturen og konstruktionerne. Alt sammen med afsæt i markante bygninger i hovedstaden. Arkitekturdigtene bringer dig rundt til de største, hæsligste, mest ikoniske, flotteste og underligste stykker af arkitektur som København kan mønstre.I en tid hvor Danmark er sat på verdenskortet på grund af vores banebrydende arkitektur og byindretning, er denne lille perle af en udgivelse den oplagte kærlighedserklæring til de menneskeskabte rum vi lever og ånder i til daglig. Arkitekturdige – København er en helt igennem unik og særdeles smuk udgivelse. Uanset om dette er dit første møde med poesien eller om du er en habil digtlæser, kan du ikke undgå at blive ramt i både hjerne og hjerte. Roalds åbne og legende sprog åbner arkitektur og digtning op til det brede publikum, hvor alle er inviteret med ind i rækken af medrivende små fortællinger.Bogen er i et lille lækkert format, som passer ned i en stor lomme eller lille taske, perfekt til at tage med på byvandring. Bogen er rigt illustreret af digteren selv, som med sin karakteristiske labyrintiske streg af byer og bygninger giver ordene en visuel lyd.– Rigtig lyd er der også kommet på digtet Elefantporten, som Roald har indspillet i samarbejde med den legendariske hiphop-producer Es (som står bag bl.a. Jokeren, LOC og Barbara Maleko m.fl.) og sangerinden RebekkaMaria. En QR- kode i bogen henviser til denne side hvor du kan lytte- og se digtet udfolde sig i musikvideoen: https://www.youtube.com/watch?v=xHrpUzLZZIkOm forfatterRoald Bergmann er journalist, kunstner og forfatter og har gennem tyve år dyrket arkitekturen via kunst, podcast, artikler, foredrag og poesi. Som en rød tråd gennem en karriere som iværksætter, tv-udvikler, rapper og underviser har poesien sammen med arkitekturen dannet en forunderlig forening. Og for første gang nogensinde har Roald nu samlet de bedste af sine arkitekturdigte til denne særudgivelse.E-bogen er lavet i fixed format

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-09-2019
FORFATTER
Roald Bergmann
FILSTØRRELSE
7,59 MB

Det store K - Kim Larsen | Muusmann Forlag

I Jesper Bryggers nye digte nynner, fløjter og taler den døde. Samlingen 'lover, lover, lover' tegner med stor spænding og intensitet den komplicerede binding mellem en levende og en død.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Værker | benjaminnoir

Køb Arkitekturdigte - København af Roald Bergmann som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Årets eksklusive niche-udgivelse om Københavns mest markante arkitektoniske bygningsværker - besk..
RELATEREDE BØGER
Ridefysioterapi
At være Elvis
Bezunk og egernet
Hvordan man er alene
Ud af mørket
Södermanland / Östergötland
Ledelse og videnskabsteori
Slangestenen
The Wood Beyond the World
Costa Rica, Nicaragua & Panama
Fuglenes anatomi
Puk slår sig løs
Ditte får en kalv
China
Forræderi på højt plan
Valloitus