Rosas tapas eBook

Mtggamechangers.dk Rosas tapas Image

BESKRIVELSE

Rosas tapas er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Rosa Sala Burgaya. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Rosa Sala Burgaya bog online og også downloade det gratis!

Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien.Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-03-2011
FORFATTER
Rosa Sala Burgaya
FILSTØRRELSE
1,97 MB

Hjem - Rosas Tapas

Se Rosas Tapas s tidligere arbejde, profil og bedømmelser. Rosas Tapas har ikke modtaget nogle bedømmelser endnu.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rosas Tapas - Anmeldelser | Facebook

Order food online at Las Tapas de Rosa, Miami with Tripadvisor: See 77 unbiased reviews of Las Tapas de Rosa, ranked #290 on Tripadvisor among 4,466 restaurants in Miami.
RELATEREDE BØGER
På knæ for livet
Hvor er hr. Hund?
Søstrene
Den lille zoolog Bog 3
Menneskesmugler
Dommedag Als
Rejsen til Thailand
Annapurna Adventure Travel Map
Kærlighedens symfoni
Las Vegas Pocket
Folkets Synder
El Comisario
Rejsen til rummet
Cirkus Mille
Døde børn glemmer ikke
Vil du komme sammen med mig?