Vandinstallationer - funktion og tilrettelæggelse eBook

Mtggamechangers.dk Vandinstallationer - funktion og tilrettelæggelse Image

BESKRIVELSE

Vandinstallationer - funktion og tilrettelæggelse er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Erik Brandt. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Erik Brandt bog online og også downloade det gratis!

Anvisningen er en del af SBi s anvisningsserie om vandinstallationer. SBi anvisning 234 omhandler de generelle forhold ved vandinstallationer som f.eks. drift og vedligehold, projektering og kvalitetssikring.Derudover redegør SBi anvisning 234 for de almindelige forhold omkring måling af brug af vand, støj, forebyggelse af skader og isolering.SBi anvisning 234 er en del af anvisningsserien om vandinstallationer der også omfatter SBi anvisning 235, Vandinstallationerdimensionering og SBi anvisning 236, Vandinstallationer - installationsdele og anlæg.Frem til 2005 var det vandnormen der dannede det lovmæssige grundlag for vandinstallationer. Nu er det kravene fra bygningsreglement 2010, BR10, der skal opfyldes.Anvisningsserien om vandinstallationer har til hensigt at forklare, hvordan installationerne kan udføres så de opfylder kravene i Bygningsreglementet 2010, BR10. Anvisningerne er lavet til brug sammen med DS439:2009 norm for vandinstallationer.De tre anvisningerne kan også købes i en samlet pakke til en særpris.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-06-2011
FORFATTER
Erik Brandt
FILSTØRRELSE
10,81 MB

Synonym for Tilrettelæggelse

Udførelse af stikledning og jordledning Stikledningsarbejdet fra forsyningsledning og til grundgrænsen udføres af vandforsyningen. Udførelse af vandinstallationen Installationen dimensioneres og udføres efter gældende normer for vandinstallationer.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Bruk HVIS-funksjoner med OG-, ELLER- og... - Støtte for Office

Tilrettelæggelse af engelskundervisning. Sprog og sprogbrug. Sprogtilegnelse og kommunikative færdigeheder. 10.2. Undervisningens tilrettelæggelse Den enkelte underviser udarbejder på baggrund af studieordningen planer for undervisningen i uddannel-sens moduler.
RELATEREDE BØGER
Feltdomstol i Lingonbacka
Multimodal tekstkompetence
Operation bøllebank
Der Himmel über unseren Träumen
De små monsterna #6: Hick hick, Dutte
Rasmerier
The End of the F***ing World
De landverhuizers in Canada
Ufred
Den hemmelige klub
Det bedste sted i verden
Hun var velkommen
Een vleugje magie 3-4