I barndom eBook

Mtggamechangers.dk I barndom Image

BESKRIVELSE

Bogen I barndom blev skrevet den 07-09-2018 af forfatteren Jakobína Sigurðardóttir. Du kan læse bogen I barndom i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jakobína Sigurðardóttir.

Oversat af Erik Skyum-Nielsen. 'Neden for trappen standser jeg op. Venter. Ved, at vi er der, i køkkenet, i færd med at spise til aften. Jeg er der også og svarer på mine forældres spørgsmål om mit sommerophold i en fjern landsdel. Fortæller og nyder opmærksomheden. Eller jeg er lige ankommet fra et eller andet sted. Men jeg kan ikke nå frem til os. Bønfalder tiden: 'Vig til side fra lågen,' – blot et øjeblik, så jeg når frem til dem, til os, så jeg kan se, hvor jeg skal vende mig hen, så jeg finder vej ad stien mellem husene på gården, forbi stalddøren og køkkenet med det store ildsted. 'Vig til side' – så jeg kan se dørene, når jeg går hen ad gangen.'Oven på et mere end 30 år langt forfatterskab kendetegnet dels ved dristige formelle nybrud, dels ved et stærkt kvindepolitisk, socialistisk og nationalt engagement bestemte jakobína sigur›ardóttir (1918- 94) sig for – i tanken, men med alle sanser åbne – at drage tilbage til gården, hvor hun voksede op, i den afsides Hælavík på Islands nordvestligste kyst. Resultatet af rejsen i tid blev dette intense værk, hvormed hun for første gang præsenteres i bogform på dansk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-09-2018
FORFATTER
Jakobína Sigurðardóttir
FILSTØRRELSE
10,53 MB

barndom - engelsk oversættelse - bab.la dansk-engelsk ordbog

100 års barndom: 1970-1980 - Flippe - det er noget til at tage om halsen. 1997, 29 min, Tv-dokumentar, Danmark. Rammerne sprænges, og oprøret blandt de unge slår for alvor igennem. Det er oprør mod familiemønstret, mod autoriteter, forurening og atomkraft.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hvad betyder barndommen for vores personlighed?

Grænserne mellem barndom og voksenliv varierer i forskellige kulturer og inden for faggrupper som jura, psykologi, medicin og sociologi. Ifølge FN børnekonventions artikel 1 og international lov er alle mennesker under 18 år børn. Dette medfører en særlig beskyttelse, for eksempel mod dødsstraf og militærtjeneste.
RELATEREDE BØGER
La decisión de Randolph Carter
Sund med kakao i maden
Oraklet
Die merkwürdige Predigt
Bill & Ben og den dødsdømte
Det er i dag et vejr
Queen og Quang siger Q
Mærk Gud
Ole og lærkefolket
Når jeg bliver stor, vil jeg være Gud
Den lange befrielse. Bornholm besat og befriet 1945-1946
Modern astrologi
Lille notesbog med øvelser - Vær dig selv
Showgirl - erotisch verhaal
Blød landing
Courtneys krig
Og kattene
Parabler
Disney Askepot Mandalas