Elin, diverse eBook

Mtggamechangers.dk Elin, diverse Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Elin, diverse-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kristin Eiriksdottir. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Elin, diverse online nu så nemt!

”Jeg har været så mange kvinder,” siger den aldrende Elin, mens hun forsøger at huske det liv, der nu glider hende af hænde. Da der en dag pludselig står tre flyttekasser i stuen med ting og papirer fra hendes fortid, går der hul på hendes benhårde undertrykkelse af alt det, der har gjort ondt i hendes liv.Men samtidig med at fortiden melder sig med fornyet kraft, tåger hendes daglige liv, hvor hun fremstiller rekvisitter til teater og film, mere og mere til. I Teatrets nye stjerneskud, dramatikeren Ellen, genkender Elin sig selv, og det i en sådan grad at hun til sidst ikke kan skelne mellem sig selv og den forsømte unge kvinde.'Elin, diverse' skildrer med stor kraft og troværdighed, hvordan et accelererende tab af erindring opleves indefra, og den uro, der melder sig, når virkeligheden flimrer. En udfordrende roman, der på bevægende vis følger et menneske ind i mørket.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-09-2019
FORFATTER
Kristin Eiriksdottir
FILSTØRRELSE
6,18 MB

Fordyb dig - oplæg om Elin, diverse af Kristin ...

Køb 'Elin, diverse' nu. "Elin, diverse" skildrer med stor kraft og troværdighed, hvordan et accelererende tab af erindring opleves indefra, og den uro, der
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Elin Østergaard

ELIN, DIVERSE var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2019 og en del af begrundelsen gik på romanens skildring af kvindelig erfaring og "længslen efter kærlighed og forståelse, kampen mod afsondrethed". Med oversættelsen af Kim Lembek er beretningen om Elins og Ellens kampe også tilgængelig på dansk.
RELATEREDE BØGER
Pæonpavillonen
Der Mörder und das Mädchen
Kenter læser Søeborg: Navn ukendt
Apologier
Christiansborg A-Å
Wendy - Reddet af sin bedste ven
ご主人様のお慈悲で- 官能短編小説
G-dur
Vintermord
Nitad
Indtil videre
Ildfødt
Måns i Vasastan
Landsknægtens Daggert
Og hanen gol