Ensomhed eBook

Mtggamechangers.dk Ensomhed Image

BESKRIVELSE

Bogen Ensomhed blev skrevet den 31-10-2018 af forfatteren Mette Fog Pedersen. Du kan læse bogen Ensomhed i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mette Fog Pedersen.

Trods sin alvorlige sygdom, der bandt hende til en hospitalsseng og forhindrede hende i at kommunikere med omverdenen med andet end tegn med hænderne, følte Mette Fog Pedersen sig aldrig ensom. Så hun undrede sig naturligvis over, hvordan begrebet ensomhed kunne fylde så meget både i radio og på tv. Det blev til bogen 'Ensomhed', der indeholder en række essays om fænomenet.Mette Fog Pedersen (1911-1976) var en dansk højskolelærer og forfatter. I 1964 blev hun ramt af sygdommen myastenia gravis, der lænkede hende til en hospitalsseng de sidste 12 år af hendes liv. Herfra skrev hun, med hjælp fra sine hospitalsvagter, otte bøger med erindringsstof og livsbetragtninger.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-10-2018
FORFATTER
Mette Fog Pedersen
FILSTØRRELSE
8,51 MB

11 ting du skal vide, hvis du er ensom - ALT.dk

Ensomhed handler ikke kun om at være alene. Man kan nemlig sagtens være alene uden at føle sig ensom. Omvendt kan man også føle sig ensom, selvom man er omgivet af en masse mennesker. Det at være alene kan vælges til, mens ensomhed er en ufrivillig, indre tilstand, som gør ondt. Det kan være rigtig svært at tale om ensomhed.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

11 ting du skal vide, hvis du er ensom - ALT.dk

Ensomhed er en følelse af at være ufrivilligt alene. Man kan sagtens kan være alene i lang tid uden at føle sig ensom. Men det betyder også, at man godt kan føle sig ensom, selv om man rent faktisk har mennesker omkring sig. Mennesket er et socialt væsen, og vi har et stort behov for at føle en forbundenhed til andre mennesker.
RELATEREDE BØGER
Skuespillerens datter
Fanevagt
Når lykken vender / Fejde og forsoning / En dejlig lille hævn
Camilla og resten af selskabet
My Little Pony - Pinkie Pie und die Ponypalooza-Party!
For enden af regnbuen
Svindlerpræsten
Færø-Joen
Den uendelige have
Elsk alt
Dansk retshistorie og vestlig forfatningsudvikling
Kapitalejerlån & Selvfinansiering
Plentyrøveriet
Bill & Ben støtter senatoren
Den lyse nat
Reservatet
Sahara
Kom igen!