OW Bunker eBook

Mtggamechangers.dk OW Bunker Image

BESKRIVELSE

Vil du læse OW Bunker-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jakob Skouboe. Med webstedet mtggamechangers.dk læses OW Bunker online nu så nemt!

´Danmarks største erhvervsskandale´ er sammenbruddet i oliehandelsselskabet OW Bunker blevet kaldt i pressen. Og som sådan er sagen blevet fremstillet i offentligheden. Noget helt andet er, hvordan de ca. 600 ansatte, der havde deres daglige gang i firmaet, oplevede kollapset. Hvornår fandt de ud af, at der var noget galt? Hvordan oplevede de selve konkursen? Og hvordan ser de på efterspillet?Jakob Skouboe har talt med en lang række af de tidligere ansatte i OW Bunker og giver her beretningen om alt det, der foregik inde bag murene i OW Bunker. Det er en insiderfortælling om flittighed og dygtighed såvel som dårlig ledelse og manglende gearing til en børsnotering - og ikke mindst om grådighed!

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-06-2015
FORFATTER
Jakob Skouboe
FILSTØRRELSE
1,86 MB

OW Bunker: How One of the World's Largest Marine Fuel ...

OW Bunker bliver børsnoteret. Udbudskursen er på 145 kroner per aktie, hvilket giver selskabet en markedsværdi på 5,9 milliarder kroner. 5. november 2014: * OW Bunker meddeler, at man har lidt et potentielt tab på 125 millioner dollar grundet påstået svindel i datterselskabet Dynamic Oil Trading i Singapore.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

OW Bunker-topchef er død | BT Danmark - www.bt.dk

Efter OW Bunker-koncernens økonomiske sammenbrud i november 2014 har Søik efterforsket forholdene i og omkring OW Bunker-koncernen. På baggrund af efterforskningen rejser Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik) nu tiltale mod en tidligere direktør for et datterselskab i OW Bunker i Singapore.
RELATEREDE BØGER
Algo más que vecinos - Dramatizado
Læs med landsholdet og Pierre-Emile Højbjerg
Sri Lanka
Må jeg være med?
Farlige gæster
Greta Thunberg
Ulvens Orden
Den digitale omstilling
Ideologikritik
Det lejedes værdi
Ronin 1 - Miecz