1970'erne - det forbudte årti eBook

Mtggamechangers.dk 1970'erne - det forbudte årti Image

BESKRIVELSE

Vil du læse 1970'erne - det forbudte årti-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Karen Dyssel. Med webstedet mtggamechangers.dk læses 1970'erne - det forbudte årti online nu så nemt!

1970´erne er både tæt på og langt væk på samme tid. Den arkitektur, der præger periodens bygninger, er blevet beskyldt for at være grim. Men hvad sker der, når man går tæt på? Når man nærstuderer ikke bare facaden men også de idéer, der lå bag?Denne guidebog handler ikke om arkitektonisk perfektion eller om smuk formgivning. Derimod fremhæver den 20 københavnske bygninger, som alle indfanger de tanker og idéer, der var på spil i 1970´erne.1970´erne var de kollektive tegnestuers og idéers tid, hvor nye boligformer blev prøvet af og hvor tæt-lav-byggeri, almennyttige boliger og mastodontiske kollegier skød op som paddehatte.Det var de bløde værdiers tid - og det var en tid, hvor det skønne måtte vige for klodser af beton.Tag bogen under armen og oplev 1970´ernes visioner omsat til arkitektur. Gå på opdagelse, løft blikket og kom tæt på de boligsociale idéer i byens almennyttige boligselskaber. Besøg kollegierne og bliv mindet om troen på lighed gennem uddannelse. Eller tag forbi Nationalbanken og mærk arkitekturen bag kapitalens højsæde, der rummer sin helt egen skønhed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-09-2016
FORFATTER
Karen Dyssel
FILSTØRRELSE
3,79 MB

Karen Dyssel - 1970'erne det forbudte årti (Hæftet bog ...

Dyssel Karen 1970'erne det forbudte årti : guide til hovedstadens mest brutale, idealistiske og udskældte arkitektur
DOWNLOAD LÆS ONLINE

GOLDEN DAYS // PROGRAMAVIS 2016 by iBUREAUET - Issuu

Køb 1970'erne det forbudte årti af Karen Dyssel som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. 1970'erne er både tæt på og langt væk på samme tid. Den arkitektur, der præger periodens byg..
RELATEREDE BØGER
De fem løvers dal
Pak og de stål-farvede
Basserne: Der er plads til alle!
Serber-sagen
Discovering the Vikings
E-håndbog for undertrykte
David - Guds udvalgte konge (David nr. 2)
Coaching - læring og udvikling
Sus, vinge
Os i 3.U Splat på museet
Godt gået politibil!
Mimi, Roberta und der König
På stribe - din seriemorderpodcast (Rodney Alcala)
Bernese Overland and Valais: car and train tours, 75 long and short walks
1700-tallets litterære kultur