Sig det, som det er - og gør noget ved det eBook

Mtggamechangers.dk Sig det, som det er - og gør noget ved det Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Sig det, som det er - og gør noget ved det-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lars Christian Brask. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Sig det, som det er - og gør noget ved det online nu så nemt!

Skal vi ikke tage hinanden i hånden og italesætte de reelle problemer i Danmark, Europa og verden? Skal vi se virkeligheden i øjnene og træffe de rette beslutninger for fællesskabet, så vi finder tilbage til den sociale kontrakt, vi indgik, da nationalstaten og velfærdsstaten blev skabt? Da den europæiske union udviklede sig til mere end bare handel, og da verdenssamfundet skabte FN, COP-topmøder og mange andre vigtige fællesskaber i håbet om at skabe velfærd, tryghed og fred, velstand og vækst.At turde italesætte de store problemer som klima, bæredygtighed og fattigdom har i de seneste år været udfordret, fordi man har tilgodeset nogle få spekulanter, som har snydt staten og tæret på de offentlige budgetter.Som erhvervsmand, tidligere udlandsdansker, iværksætter og politiker italesætter Lars Christian Brask nogle af de essentielle udfordringer, Danmark står overfor, både i forhold til uddannelse, økonomi og miljø. Herunder også den foruroligende spiral af stigende utryghed og mistillid til samfundet, staten, bankerne etc., som han mener, at politikerne for alvor bør tage ansvaret for at bryde, så samfundet kan få genoprettet den tillid og tryghed, som gjorde, at vi i sin tid skrev under på de sociale kontrakter, der for alvor udgør sammenhængskraften i vores land, i det europæiske samarbejde og i de samarbejder, som vi har med resten af verden.Velfærdsstaten har været afgørende for at skabe den tryghed, alle danskere elsker, og som vi brander os på i den store verden. I bogen argumenterer Brask for, hvordan trygheden og velfærdsstaten er udfordret på en række parametre – og hvorfor vi for en del selv er ansvarlige. Han giver her sit bud på et Pax Dinamarca , hvor der skal skabes politiske alliancer og forlig på tværs af partipolitiske skel, landegrænser og andre barrierer – og hvor man tør italesætte de store problemer.Omdrejningspunktet er grundessensen af politik, nemlig holdninger og værdier, og formålet er at provokere og motivere til at tænke anderledes og italesætte de reelle problemer i Danmark og verden. Bogen er i høj grad en stikpille til politiske kolleger på Christiansborg, den offentlige sektor og de personer og virksomheder, der skaber utryghed i vores samfund, senest inden for den finansielle sektor. En opfordring til at leve op til det store ansvar, tænke større og strategisk, så politikere for alvor kan lede ind i fremtiden.Om forfatterenLars Christian Brask er medlem af Venstre, kandidat til Folketinget og tidligere direktør i nogle af verdens største banker. Han har set Danmark udefra, indefra og på hovedet og folder her et ekstensivt politisk lager af holdninger ud i dette politiske værk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-03-2019
FORFATTER
Lars Christian Brask
FILSTØRRELSE
2,54 MB

Danske ordsprog - Wikiquote

Gamle danske ordsprog om forskellige emner, inddelt alfabetisk: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - Y - Æ - Ø - Å. Af gammelt jern smedes nye våben. Mulig fortolkning: Alt bliver genbrugt. Af og til er det modsatte køn lidt for modsat.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Innsyn og tilgang til data - UDI | Fant du det du lette etter?

Og når man gør det, så kan det let gå galt. Mange af de indsatte, jeg i mit arbejde som fængselspræst møder, har villet gøre alt for at opnå penge eller prestige Tal om et menneske, så det kan genkende sig selv i det, du siger om ham eller hende. At vidne om noget, man faktisk ikke ved noget om, er en...
RELATEREDE BØGER
Tid til forvandling
Danas Have
Whisky Map of Scotland
Øen
Mortens besættelse
Sensationen
En Roland Triel-krimi #5: Eksploderende skadedyr
Læs selv Pippi Langstrømpe lider skibbrud og andre historier
Klabauter
Derfra vores verden går
Voksen!?
Rhode Island
Det Magnetiske Guld
Premeditación y alevosía - Relato erótico
Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg
Novelletter
Kort oversigt over mit arbejde
A Long Way Down
Krokodille og Giraf gør klar til jul
Turen går til Kenya & Tanzania