Den ny bog om ræven eBook

Mtggamechangers.dk Den ny bog om ræven Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Den ny bog om ræven-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bent Jørgensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Den ny bog om ræven online nu så nemt!

I 'Den ny bog om ræven' går Bent Jørgensen endnu tættere på ræven, end han gjorde i sin tidligere bog 'Ræven'.I bogen kan du blandt andet lære om rævens sanser, territorier, adfærd, yngleforhold og føde, og så kigger Bent Jørgensen også på forskellen mellem de vilde ræve i skovene og de mere tamme ræve i byerne.Bent Jørgensen (f. 1933), dansk zoolog og forfatter. Jørgensen blev uddannet zoolog i 1965 og har siden arbejdet for både Zoologisk Museum og Zoologisk Have, hvor han var direktør i perioden 1979-1994. Bent Jørgensen er blev folkeligt kendt for sit store engagement inden for formidling af dyr og dyreliv til både børn og voksne, hvilket gav udslag i både bøger og radio- og tv-programmer.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-01-2018
FORFATTER
Bent Jørgensen
FILSTØRRELSE
6,54 MB

ronaldo gulddrengen ny bog | Sammenlign priser på ronaldo ...

I "Den ny bog om ræven" går Bent Jørgensen endnu tættere på ræven, end han gjorde i sin tidligere bog "Ræven". I bogen kan du blandt andet lære om rævens sanser, territorier, adfærd, yngleforhold og føde, og så kigger Bent Jørgensen også på forskellen mellem de vilde ræve i skovene og de mere tamme ræve i byerne.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den ny bog om ræven af Bent Jørgensen som e-bog

Selv om mus står højt på listen, ryger der mange regnorm og skarnbasser i maven på en sulten ræv i løbet af en nat. Tidligere zoodirektør Bent Jørgensen skriver i sin bog »Den ny bog om ræven«, at nye kartofler, tomater og ærter ligeledes falder i dens smag.
RELATEREDE BØGER
Sidste tog til Boston
Skattejagten
Krigens tid
Taxo Luma
10 gode grunde til at elske pingviner
Uddrag af familieøkonomien
Zehn Jahre, zehn Tage
Spurv
Spar millioner på vintertjeneste!
Die Eifel-Krimi-Box (6 Eifel-Krimis von Jacques Berndorf)
Fristen
Etik i professionel praksis
Kongerækken: Valdemar Den Store & Knud 6.
Stjernetegnet
En femte årstid
Kætteren fra Eisleben
Max Jordan: Den røde munk
Rytme
Den fredløse