Et muldskud i havet eBook

Mtggamechangers.dk Et muldskud i havet Image

BESKRIVELSE

Et muldskud i havet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sigurd Elkjær. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Sigurd Elkjær bog online og også downloade det gratis!

I det lille øsamfund i en østjysk fjord driver Ras nu vindmøllen på Vesterhoved alene, mens han lever i mindet om sin ungdoms elskede, Cilli. Hans bror, Søren, studerer og er tilsyneladende tabt for omverdenen.Da den tredje bror, Grejs, vender hjem bliver det et vendepunkt. Han bringer den ny tids kriser med sig, og møllen går ikke ram forbi. Men midt i modgangen finder Ras sig selv og sin lykke.Sigurd Elkjær (1885-1968) var en dansk forfatter, som især skrev hjemstavnslitteratur. De fleste af hans romaner, både de historiske og dem der foregår i hans egen samtid, udspiller sig på Horsens-egnen, hvor han selv voksede op. Sigurd Elkjær var uddannet lærer og arbejdede som sådan til han blev pensioneret i 1950. Som forfatter debuterede han i 1915 med romanen 'Anders Grøn'.Sigurd Elkjær vandt i 1936 førstepræmien i en nordisk romankonkurrence med romanen 'Mellem Hav og Fjord', som udspiller sig på en lille ø i Horsens Fjord omkring århundredeskiftet. Handlingen blev videreført i 'Et Muldskud i Havet' (1937) og 'Landfast' (1938), så de tre bøger kom til at danne en trilogi.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-05-2017
FORFATTER
Sigurd Elkjær
FILSTØRRELSE
4,51 MB

| eReolen

Et muldskud i havet. Af Sigurd Elkjær (2017) Dansk . Materialesamling: Mellem hav og fjord. Af Sigurd Elkjær (2017) Bibliotekernes e-bøger og netlydbøger Om eReolen. Forening eReolen; Redaktion; Materialevalg; Tilmeldte biblioteker; Forlag; Bliv leverandør; Privatlivspolitik; Hjælp.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Liveboox | Havet har intet skjul - Ebog (epub)

Et Muldskud I Havet - Sigurd Elkjær - Bog Indbinding: Hæftet I det lille øsamfund i en østjysk fjord driver Ras nu vindmøllen på Vesterhoved alene, mens han lever i mindet om sin ungdoms elskede, Cilli.
RELATEREDE BØGER
Havpaladset
Flere hjernepauser
Rakkauden tähti
Tyrkisk forretningssprog
Danish - An Essential Grammar
Harry Potter 7 - Harry Potter og Dødsregalierne
Klog mand tisser ikke mod vinden
Nye Billeder fra Rusland
Amore fraterno - Racconto erotico breve
Ordets Mand
Nyforelsket/Et bånd for livet