Guld eBook

Mtggamechangers.dk Guld Image

BESKRIVELSE

Bogen Guld blev skrevet den 17-11-2017 af forfatteren Ole E. Christiansen. Du kan læse bogen Guld i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ole E. Christiansen.

Året er 1536. Den interne kristne religionskrig begynder at spidse til i takt med, at Luthers lære begynder at sprede sig. Fattigdom og hungersnød er efterhånden hverdag, og folk lever under så strenge kår, at de fleste er klar til at ty til mord og hekseanklager for at få fat i det guldfund, som bondedatteren Kirstine har gjort sig.Den danske forfatter Ole E. Christiansen (f. 1935) er uddannet lærer og har arbejdet som både lærer og skolebibliotekar. I 1964 udgav han sin første faglitterære bog under titlen 'Rummet og stjernerne' om astronomi for børn, og i 1976 fik Christiansen sin romandebut med bogen 'Slaven Ajan', som han selv illustrerede. I 1979 modtog han Danmarks Skolebibliotekarforenings børnebogspris, og netop børnebøgerne har igennem hele Christiansens forfatterskab været i centrum. Det er blandt andet kommet til udtryk med bøgerne 'Skjolds mærkelige rejse' (1998) og den todelte serie 'Heksen fra Orini' (1984).Ole E. Christiansens historiske bogserie 'Historien om et sted' er en serie bestående af 10 bind. Hvert af seriens bind dykker ned i en spændende historisk periode og fortæller en historie fra netop denne tid. Serien kommer blandt andet omkring jernalderen, pesten, industrialiseringen og anden verdenskrig.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-11-2017
FORFATTER
Ole E. Christiansen
FILSTØRRELSE
5,25 MB

guld | Gyldendal - Den Store Danske

Søgning på "guld" i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Guld - Wikipedia, den frie encyklopædi

GULD I/S. Ravningvej 51 7182 Bredsten. CVR-nr.: 31622220 [email protected] En farverig verden. G-uld er baseret på godt håndværk, med forståelse og respekt for materialet, kvalitet og naturen. Vores farvning og valg af produkter har rod i gamle traditioner, og med et stort ønske om, at fortiden skal møder nutiden.
RELATEREDE BØGER
Slangetid
Koldt blod 29, Den gale baron, Rød Læseklub
Behandling af stress, angst og depression uden medicin eller terapi
Mårbacka
Det skete ved Kisum Bakke
Nordisk kriminalkrönika 2007
I krigens skygge
Kolme tähdenlentoa
Why Do So Many Incompetent Men Become Leaders? (And How to Fix It)
De nøjsomme
Hæklede bogmærker
Lyn og torden
Dus med livet
Vil du leve, til du dør?
Tilbage til Transkei
Synd
Robofobia (2): Ukendt fare
Cirkus Juris. Et tankespil
Louis 211092-2922