Gudspartiklen eBook

Mtggamechangers.dk Gudspartiklen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Gudspartiklen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mads Peder Nordbo. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Gudspartiklen online nu så nemt!

Mikkel er en yngre Ph.d.-studerende, der, efter at have mistet sin kæreste i et tragisk eksperiment med kærlighed, er gået helt i stå og nu blot lader sig trække halvdød rundt i en monoton verden styret af den døde kæreste, der ofte besøger ham, mens han er beruset af alkohol eller fuld af piller.En dag opdager Mikkel et hul i bagvæggen af sit klædeskab. Det, han finder på den anden side, viser sig at rumme energien til ikke bare at ændre Mikkel, men måske også til at kunne genskabe tabt liv.I Gudspartiklen mødes vi af en række grumme emner som trafficking, koncentrationslejre og overgreb mod børn. Men også det at elske en død og søge blindt efter den dødes genopstandelse fylder meget. Romanen rummer en række teser om gudspartiklen og dennes mulige indflydelse på menneskers eksistens i tid og rum - og så har der naturligvis sneget sig lidt spænding ind, da der er flere, der godt vil have fingrene i Guds kræfter.Gudspartiklen kan ændre verden - både universelt og i det enkelte menneske. Ligesom mennesker kan virke som gudspartikler for og i hinanden, hvis de støder sammen under de helt rette betingelser.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-05-2015
FORFATTER
Mads Peder Nordbo
FILSTØRRELSE
3,45 MB

BOGANMELDELSE: Gudspartiklen af Mads Peder Nordbo | Bogrummet

Higgs-partikel eller higgs-boson er en elementarpartikel, der blev forudsagt af Peter Higgs (og fem andre forskere), fra hvem partiklen har navn. Partiklen er en boson og skal være ansvarlig for Higgs-feltet, som er et felt, der strækker sig igennem hele Universet og giver andre partikler masse. Higgs-partiklen kendes også som "Gude-partiklen", men dette navn opstod ved en fejltagelse, da ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Gudspartiklen af Mads Peder Nordbo - Gyseren

Få Gudspartiklen af Mads Peder Nordbo som e-bog på dansk - 9788771593594 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
Basia i urodziny w muzeum
BØRNEORDBOG
Fetterlein – forført af livet
Scenen er din
Swarbrick og hajerne
Ratkaisemattomat mysteerit
Carlsens Læsestart - Ninja i fare
K för Klara 13 - Är det någon där?
Askepots forvandling
En lykkelig kvinde
Dea Trier Mørch
Bortført
Britta sadlar sin Silver
Tænkerier
Ib i en kø, Læs Lydret 0
Kys og dø
I dag havde jeg helst ikke mødt mig selv
Heidefluch
Return on Strategy