Autismevenlig undervisning eBook

Mtggamechangers.dk Autismevenlig undervisning Image

BESKRIVELSE

Autismevenlig undervisning er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Charlotte Ryhl. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Charlotte Ryhl bog online og også downloade det gratis!

Behovet for socialpædagogisk viden i skolen er aktuelt meget stort bl.a. på grund af den nye folkeskolelov, der forpligter lærere og pædagoger til at arbejde sammen på nye måder, samt det øgede fokus på integration af flere elever i den almene undervisning. Denne bog beskriver, hvordan socialpædagogisk viden, der tidligere var målrettet elever på specialskoler, kan omsættes og anvendes i almentilbuddet.Antallet af inkluderede børn med autisme (AutismeSpektrumForstyrrelse) i folkeskolen er stigende, og mange undervisere efterlyser viden om undervisning af elever med ASF. Formålet med bogen er dels at give studerende og undervisere en grundlæggende viden om ASF i et lettilgængeligt sprog, dels at præsentere nogle konkrete redskaber til at udføre autismevenlig undervisning. En sådan hensyntagende og ressourceorienteret undervisning vil ikke alene være til gavn for børn og unge med ASF, men også for elever med andre udfordringer end ASF og for elever uden særlige udfordringer.Bogen er skrevet til pædagog- og lærerstuderende samt til uddannede lærere og pædagoger, der underviser elever med ASF i almentilbud og i specialtilbud. Derudover henvender den sig til undervisere på efterskoler, almen- og særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser, produktionsskoler m.v., der underviser børn, unge og voksne med ASF.Charlotte Ryhl er autoriseret psykolog, der som selvstændig psykolog og ejer af firmaet Autismeviden yder supervision, rådgivning og terapi. Hun er desuden ansat ved Børnehus Sjælland i Næstved og som ekstern lektor ved Institut for Psykologi, Københavns Universitet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-02-2016
FORFATTER
Charlotte Ryhl
FILSTØRRELSE
3,39 MB

Autismevenlig undervisning af Charlotte Ryhl

"Autismevenlig undervisning" [1. udgave, 2. oplag] af Charlotte Ryhl - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Pædagogik, Børn og Forældre. Udgivet 22/2-2016. Vejer 215 g og måler 232 mm x 157 mm x 12 mm. 164 sider. Behovet for socialpædagogisk viden i skolen er aktuelt meget stort bl.a. på grund af den nye folkeskolelov, der forpligter ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Autismevenlig undervisning af Charlotte Ryhl

Autismevenlig undervisning. Antallet af inkluderede børn med autisme i folkeskolen er stigende, og mange undervisere efterlyser viden om undervisning af elever med ASF (Autisme Spektrum Forstyrrelse). Denne bog handler om netop dette - hvordan man på bedste vis underviser børn med ASF.
RELATEREDE BØGER
De nederdrægtige
En rigtig ridder
Bedste venner 3 - Asta og Fanny for evigt
Økseskibet
Så er der serveret, hr. Struganoff
Lægen
Vild ø
Min ven Felix
Kan den prutte?
The Elf Queen s Children 2: The Forest Without Roads
Den gyldne middelvej og andre debatindlæg fra 70erne
Mennesker bag masker
Anders i dråbernes land
Alberta og Christer
Giv kvinderne fødslen tilbage
Med flaget på halv
Til kilderne!
Brand skulle dölja mord på politiker
British Language & Culture