Danmarkshistorier for børn (12) (år 1050-1536) - Den Sorte Død eBook

Mtggamechangers.dk Danmarkshistorier for børn (12) (år 1050-1536) - Den Sorte Død Image

BESKRIVELSE

Bogen Danmarkshistorier for børn (12) (år 1050-1536) - Den Sorte Død blev skrevet den 21-08-2019 af forfatteren Maria Helleberg. Du kan læse bogen Danmarkshistorier for børn (12) (år 1050-1536) - Den Sorte Død i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Maria Helleberg.

Hvem var vikingerne egentlig? Hvordan var det lige med ham Christian den Fjerde? Og hvorfor blev Leonora Christina spærret inde?Fra de ældgamle sagn til hekseafbrænding og opførelsen af København fortæller Maria Helleberg her vores alle sammens danmarkshistorie i børnehøjde. Med spændning og fortællerglæde tager hun de mindste i hånden på en tidsrejse gennem 39 historier, der nu for første gang udkommer som medrivende lydbøger. De dramatiske lydeffekter gør fortiden så levende, at historiens vingesus med garanti får tag i børnene på denne lærerige og underholdende lytteoplevelse.Maria Helleberg (f. 1956) har, fra sin debut i 1986 og frem til i dag, udgivet mere end 80 titler indenfor skønlitteratur, børne- og ungdomsbøger, biografier og rejsebøger. Hun er kendt og elsket for sine historiske romaner, der som oftest omhandler virkelige personer og hændelser – fortalt med den digteriske frihed, der skal til for at gøre de historiske begivenheder til godt romanstof. Maria Hellebergs forfatterskab kredser i høj grad omkring nogle af danmarks- og verdenshistoriens stærke og interessante kvindeskikkelser, der ofte indtager hovedrollen i hendes fortællinger.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-08-2019
FORFATTER
Maria Helleberg
FILSTØRRELSE
10,19 MB

Bonanza | Kjersgaards Danmarks | Danmarkshistorie, 03:12 - Korset...

"FLERE DANMARKSHISTORIER FOR BØRN" er nye historier, som igen tager os med ud på en lang og spændende tidsrejse. De første historie foregår for 7000 år siden, hvor drengene Gnu og Ajo stjæler en båd og stikker til søs for at fiske. Det bliver dog mere dramatisk, end de lige havde regnet med.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Middelalder - Dansk Arkitektur Center - DAC

Danmark i Den Kolde Krig, 02:12. Kommunisternes børn. Mere: Danmarkshistorier. 100 års barndom. Børn i levende billeder gennem 100 år. Danmarkshistorier. Tag en tur rundt i Danmarkshistorien med Piet van Deurs. Dansk Filmjournal.
RELATEREDE BØGER
Vejen til kvindens hjerte
Mit livs erindringer
Den indkaldte Farvel
Ulysses
En fortælling hvoraf man får et smukt ansigt
Piiluja - Erootiline lühijutt
Nonnen og andre dyrefortællinger
En by af lys
Landet bortanfor landet : Område 51
My Little Pony - Et stensikkert kaos og andre historier
Trap Danmark: Kort over Kolding Kommune
Praksisforskning i socialt arbejde
Slow Travel: North York Moors & Yorkshire Wolds, Bradt Travel Guide
Stillhetens økologi
9 piger - hesten
Heksemesteren vender tilbage
Jord og hjerte