Halvvejs eBook

Mtggamechangers.dk Halvvejs Image

BESKRIVELSE

Halvvejs er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars Bo Kirk. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Lars Bo Kirk bog online og også downloade det gratis!

En dansk familie sælger hus og bil og skiller sig af med alt det jordiske gods, de har samlet sammen gennem et halvt liv. Forældrene opsiger deres gode job og køber uden synderlig sejlerfaring en lille katamaran. Få måneder senere tager de deres tre børn ud af skolen for at sejle mod vest.Det bliver starten på en episk rejse jorden rundt, over uendelige verdenshave til frodige tropeøer, indianere, polynesiere og mytiske atoller. En rejse fyldt med eventyr og kant, men også ulykker, tvivl, storme og invaliderende søsyge.Halvvejs er en farverig rejsedokumentar, der udover sine intense rejseskildringer også berører langt større emner – som at træffe valg, at blive ældre, at være bevidst om det liv, vi lever.Læseren kommer ikke bare tæt på familiens udfordringer og dagligdag på skibet, men også på spørgsmålet om, hvorfor et trygt og komfortabelt liv i Danmark ikke altid er nok.Halvvejs henvender sig til alle, der drømmer om at rejse ud – og alle, der ikke kunne drømme om det.Lars Bo Kirk er uddannet journalist og tidligere direktør i et større dansk kommunikationsbureau. Han har under rejsen skrevet adskillige rejseartikler til danske aviser og blade og har desuden drevet en populær rejseblog.Se en video-trailer for bogen her

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-11-2012
FORFATTER
Lars Bo Kirk
FILSTØRRELSE
1,40 MB

Halvvejs - en rejsedokumentar af Lars Bo Kirk som bog

Nu, hvor serien om 1864 er nået halvvejs, er jeg ikke bange for at tage munden fuld og kalde den en gave. Den er noget, som aldrig vil indtræffe i fremtidens reklamefinansierede fjernsyn. Et drama, der på fuldstændig forsvarlig historisk grund bringer et gennemført bud fra fortiden til nutiden, godt spillet, flot fotograferet.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

halvleg — Den Danske Ordbog

Oversættelse for 'halvvejs' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.
RELATEREDE BØGER
Jeg lover ikke noget, skat
Mord og mørk magi - Forfatterinterview med Lone Theils
Charlotte Dalgaard
Dragen Dril
Pelle & Petra og en hel masse wallah
I vægtens tegn
Hændernes Univers
Timmy Taber 5: En bog, du ikke må læse
Ze złej woli - opowiadanie erotyczne
Moderne fransk grammatik
The Sky Is Not The Limit
Mirakelmannen
Anfield Road
Nattens väktare
21 digte