Fotografiet eBook

Mtggamechangers.dk Fotografiet Image

BESKRIVELSE

Fotografiet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Carina Bergfeldt. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Carina Bergfeldt bog online og også downloade det gratis!

En mand forsvinder sporløst. Hans afsavede hoved bliver fundet i en sø, og i hans hals finder politiet et foto af en kvinde.Anna Eiler fra politiet i Skövde bliver sat på sagen og grusomme hemmeligheder dukker op til overfladen. Den lokale journalist Julia Almliden, der selv har haft et nærtstående familiemedlems forsvinden tæt inde på livet, bliver involveret, da hun opsøger offerets hustru.Carina Bergfeldts psykologiske krimi holder læseren i et stramt greb hele vejen. ‘Fotografiet’ er en gennemført ogindsigtsfuld skildring af konsekvenserne af seksuel vold og tortur.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-01-2016
FORFATTER
Carina Bergfeldt
FILSTØRRELSE
9,88 MB

Fotografiet af Carina Bergfeldt | Litteratursiden

Fotografiet som anvendelig prosess går tilbake til 1820-tallet, med utviklingen av kjemisk fotografi. Det første stabile fotografiet var et bilde produsert i 1826 av den franske oppfinneren Nicéphore Niépce. Bildet hadde åtte timers eksponeringstid, så han forsøkte å finne en ny prosess.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Fotografiet - en passion - Fotograf - Alt om fotografiet

I årtusinder arbejdede kunstnere i dage eller uger for at skabe et billede af virkeligheden. Så kom fotografiet. Med ét var det muligt at fastfryse øjeblikket. Opfindere og ingeniører forbedrede konstant det nye medium, og snart kom kameraet med i krig, til Månen og helt ind til fosteret i livmoderen.
RELATEREDE BØGER
Til hest i New York
Polarhelvede
Digte 1895
Wermuth - Kräuterkrimi
Nitten røde roser
I Satans tjeneste
Vovestykket
Dværgenes dans
Momsmanual 2020-1
Under den mørke himmel
En morder i huset
Ghazala - et æresdrab i Danmark
Amazing spa
Roberta Karlsson och Kungen
Den svære toer - Forfatterinterview med Thomas Korsgaard
Forhold
Ein tiefer Fall (Krimi)
Ren profit
Orangeriet
Noget for noget