Mysteriet om heksen eBook

Mtggamechangers.dk Mysteriet om heksen Image

BESKRIVELSE

Bogen Mysteriet om heksen blev skrevet den 16-02-2018 af forfatteren Flemming Chr. Nielsen. Du kan læse bogen Mysteriet om heksen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Flemming Chr. Nielsen.

'En flok nøgne mennesker danser rundt om en kridtcirkel i skoven. Fuldmånen lyser op denne nat i 1989. De dansende mennesker har sorte stearinlys i hænderne. Inde i cirklen står der en skikkelse med et sværd i hånden. Skikkelsen har sort tøj på og en gedemaske for ansigtet. Det er guden eller gudinden.'Har hekseritualerne overlevet gennem århundreder, eller er det noget nyt? Flemming Chr. Nielsen fortæller om de mange uskyldige hekse, der blev brændt på bålet under inkvisitionen, og om hvordan man som samfund har set på hekse gennem de sidste mange hundrede år.Flemming Chr. Nielsen (f.1943) dansk forfatter, journalist, redaktør, teateranmelder og har desuden en baggrund som cand.scient. i fysik og matematik. Flemming Chr. Nielsen er forfatter til en lang række romaner, essays og biografier, foruden sine produktioner som journalist.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-02-2018
FORFATTER
Flemming Chr. Nielsen
FILSTØRRELSE
3,78 MB

| eReolen GO!

Heksen hissi 1 heksen hissi får hikke (bog) af forfatteren Peter Gotthardt | Lydbøger | Hissi finder på en ond plan. Det skal gå ud over købmanden. Men går det helt efter planen?
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Mysteriet om heksen af Flemming Chr. Nielsen ...

Maren Thomasdatter Splids (født ca. 1600 i Grimstrup, død 10. november 1641 i Ribe) skrædder Laurids Splids hustru fra Ribe, blev brændt på bålet for trolddom 10. november 1641 imellem Galgebakkerne nord for byen. Hun ses med nutidens øjne som et af de mest berømte ofre for heksejagt i Danmarks historie
RELATEREDE BØGER
Tereza
Olympic Peninsula
Judaskysset
Kærlighedens himmel
Sprogforum 59
Alberta og Christer
Når stenene fortæller. Fra istidssten til Blågårds Plads
DE TRE ORD
Skyslottet
Lexicon Mediae Latinitatis Danicae 7