Gale hunde eBook

Mtggamechangers.dk Gale hunde Image

BESKRIVELSE

Gale hunde er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Irene Pedersen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Irene Pedersen bog online og også downloade det gratis!

Doric er kroat og flygtning fra krigen i Eksjugoslavien. Tennas bror Christian døde som dansk FN-soldat under den fredsbevarende mission i landet. De to møder hinanden, da Tenna vil lave en film om brorens gamle veteran-kammerater, og de bliver kærester. Selv om Doric vægrer sig, tvinger hun ham med tilbage til hjemlandet for at finde ud af, hvad der egentlig skete under krigen.'Gale hunde' er en nuanceret, spændende og meget fortættet fortalt roman om krigens kompleksitet og de dødelige mentale sår, man kan pådrage sig under de rædsler, som altid udspiller sig i væbnede konflikter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-08-2015
FORFATTER
Irene Pedersen
FILSTØRRELSE
1,20 MB

Henning Tjørnehøj | Information

Gale hunde (bog) af forfatteren Irene Pedersen | Lydbøger | Doric er kroat og flygtning fra krigen i Eksjugoslavien. Tennas bror Christian døde som dansk FN-soldat under den fredsbevarende mission i landet. De to møder h
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Brøndby-fans lavede ballade i Parken: De er gale hunde - TV 2

Titlen, Gale hunde, refererer til en kroatisk nationalists bitre diagnose af Bosnien, hvor kroater, serbere og bosniere skal få en hverdag til at fungere. De er som gale hunde spærret inde i en hundegård uden mad, siger han. Det er stærkt.
RELATEREDE BØGER
Nemt på budget
Nazisternas brott
Guldlok og de tre bjørne
Bill & Ben knuser kanonbanden
Hvedekorn 1 2017
Julius og Skavanken
Fortiden er ikke hvad den har været
Meyers bageri
FC Mezzi 4: Η FC Mezzi συναντά τον Messi
Måling af læringsmål
Singapore
Det skjulte rige
Middlemere
Axels fødselsdag. Verdens allerbedste bil