Krager i træet eBook

Mtggamechangers.dk Krager i træet Image

BESKRIVELSE

Bogen Krager i træet blev skrevet den 24-01-2011 af forfatteren Simon Glinvad. Du kan læse bogen Krager i træet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Simon Glinvad.

Når man fyldes af kærlighed. Når man oplever at miste. Når man ser fremtiden komme susende imod sig eller hører en dør blive lukket for altid – det er på de tidspunkter, man opdager, at man helt bogstaveligt står med livet i hænderne, og fornemmer, hvor dyrebart det er.Krager i træet er ni fortællinger om mennesker i sådanne ”brændpunkter”, ni tæt fortalte episoder, hvori hele liv synes indfanget og åbenbaret.Bogens skikkelser og skæbner er en broget skare, men deres indre kampe og valg har en almengyldig karakter, der gør, at de alle bliver nærværende og forståelige. Og man sidder tilbage med en lyst til at række dem den hånd, de bevidst eller ubevidst griber efter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-01-2011
FORFATTER
Simon Glinvad
FILSTØRRELSE
5,65 MB

Krager i træet - noveller af Simon Glinvad som e-bog

Krager i træet: noveller (Forfatter: Simon Glinvad, Forlag: Rosenkilde & Bahnhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788771282771)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jagterne - 2014 - Krage og skadejagt

Krager i træet er ni fortællinger om mennesker i sådanne "brændpunkter", ni tæt fortalte episoder, hvori hele liv synes indfanget og åbenbaret. Bogens skikkelser og skæbner er en broget skare, men deres indre kampe og valg har en almengyldig karakter, der gør, at de alle bliver nærværende og forståelige.
RELATEREDE BØGER
Motivation
Det offentlige som procespart
Sekten (Ravn nr. 3)
De ukendte
Når drømme dræber
Pigen uden hjerte
Accept
I krigens skygge
Rikosreportaasi Suomesta 2008
Kritisk-rationel pædagogik