Mindfulnessi klassen eBook

Mtggamechangers.dk Mindfulnessi klassen Image

BESKRIVELSE

Mindfulnessi klassen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Krestine Hartmann. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Krestine Hartmann bog online og også downloade det gratis!

Denne bog er et kursus i at bruge mindfulness til dig selv og eleverne i 0-6 klassetrin.Bogen indeholder inspiration til mindfulness i form af korte øvelser og forløb med eleverne og til dit bevidste nærvær i hjertet som klassens stabile nervesystem.Du får redskaber til at støtte sårbare børn i tryg tilknytning inspireret af mindfulness og Theraplay. Du får også mindfulnessredskaber til dit indre lederskab og klasseledelse.Bogen er et godt supplement til børns personlige og sociale udvikling samt til klassefællesskaber med samhørighed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-09-2019
FORFATTER
Krestine Hartmann
FILSTØRRELSE
7,91 MB

Mindfulness i klassen - Nærværende relationer

Mindfulness og empati i skolen / Den nødvendige empati. Af: Heidi Friborg Christophersen. Hjerneforskeren Peter Vestergaard Poulsen, lektor og ph.d. Anne Maj Nielsen og dr.phil. Jes Bertelsen - og en lille håndfuld lærere - er nogle af dem, der har trænet meditation og empati med folkeskoleelever i 3. og 5. klasse, og som har oplevet forbløffende gode resultater.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Filosof: Uro i klassen skal løses ved at gribe fat om ...

1.!Introduktion til mindfulness i skolen gennem tematiseringer, teori, modeller, film, instruktioner og øvelser samt opgaver og logbog til egen reflektion hos eleverne. Målet er at fremme almen dannelse, livsduelighed, mental sundhed, stressforebyggelse, inklusion og fællesskab for den enkelte og klassen. 2.!Øvelser i mindfulness.
RELATEREDE BØGER
Kirurgi
Helle eller Løkke?
Mimbo Jimbo finder en ven
Midzomernacht op een Zweeds eiland - erotisch verhaal
Mennesket i naturen - naturen i mennesket
Den kungliga bruden
Whitehall
Børnesalmebogen
Mi6
द गेम विद मिस्टर एक्‍स - एक कामुक लघुकथा
Gesang des Lebens
Klanen
Ditte får en kalv
Freakshow 3: Den haleløse havfrue
Atalanta
Liljecronas hjem
Horizon 5: Redningsflåden
Mig og mine biler