Nattens tusind lys eBook

Mtggamechangers.dk Nattens tusind lys Image

BESKRIVELSE

Bogen Nattens tusind lys blev skrevet den 31-10-2018 af forfatteren Ole E. Christiansen. Du kan læse bogen Nattens tusind lys i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ole E. Christiansen.

'Nattens tusind lys' er fjerde og sidste bind i serien 'Krigen der aldrig kom'. Krigen er ved at lakke mod enden, og indbyggerne i den lille jyske stationsby oplever et liv, som de aldrig har oplevet før. På den ene side har jernbanesabotørerne travlt med at forpurre så mange af tyskernes planer som muligt. På den anden side befinder de mange menneskeskæbner sig: De, som har været ofre for krigens grusomheder, og som derfor er flygtet til den jyske by i håb om at overleve krigen.\'Krigen der aldrig\' kom er en bogserie i fire dele. Serien følger en gruppe børn og deres familiers hverdag under anden verdenskrigs besættelse fra 1941 og frem til krigens slutning i 1945.Den danske forfatter Ole E. Christiansen (f. 1935) er uddannet lærer og har arbejdet som både lærer og skolebibliotekar. I 1964 udgav han sin første faglitterære bog under titlen 'Rummet og stjernerne' om astronomi for børn, og i 1976 fik Christiansen sin romandebut med bogen 'Slaven Ajan', som han selv illustrerede. I 1979 modtog han Danmarks Skolebibliotekarforenings børnebogspris, og netop børnebøgerne har igennem hele Christiansens forfatterskab været i centrum. Det er blandt andet kommet til udtryk med bøgerne 'Skjolds mærkelige rejse' (1998) og den todelte serie 'Heksen fra Orini' (1984).

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-10-2018
FORFATTER
Ole E. Christiansen
FILSTØRRELSE
5,53 MB

Nattens tusind lys af Ole E. Christiansen (lydbog ...

Fra tusind Tårne funkler Guld, Porten skinner som Ravet, Med Straalestøtter underfuld Sig Borgen spejler i Havet. Guds Sol går i sit Guldslot ind, Skinner i Purpurklæder. I Rosensky på Borgens Tind Står Lysets Banner med Hæder. Solenglen svinger Lysets Flag, Vandrer til fjerne Lande; Ham følger Liv og Lys og Dag Bag Nattens brusende Vande.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Et luftkastel af lys - politiken.dk

Arnold Busck. Luk. Din kurv
RELATEREDE BØGER
Rejsen til Messias
La Biblia: 24 Jeremías
Morels opfindelse
Tilbage til æblerne
Jerusalemsyndromet
Mens møllen maler
Ræson
Alt det krat, alle de buske
Iran & Tehran
Monis hjemmebryg