Klar - Parat - Investér eBook

Mtggamechangers.dk Klar - Parat - Investér Image

BESKRIVELSE

Bogen Klar - Parat - Investér blev skrevet den 22-02-2019 af forfatteren Emma Bitz. Du kan læse bogen Klar - Parat - Investér i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Emma Bitz.

Investering har ingen alder, og det er aldrig for sent eller for tidligt at komme i gang. Er du begynder i investeringsverdenen, kan det imidlertid være svært at navigere rundt i en verden, som aldrig sover, hvor tal og grafer altid er i bevægelse, og hvor nye termer og fremmede begreber jævnligt dukker op. Det er en verden, hvor du let kan tabe overblikket i mængden af information, og hvor de muligheder og risici, der løbende opstår, nemt bliver overset.Bogen beskæftiger sig udelukkende med langsigtet investering i aktier, obligationer og investeringsbeviser for frie midler på det regulerede marked i Danmark. Udgangspunktet for investering er at opnå økonomisk gevinst. Du får et overblik over og en overordnet forståelse for investeringsverdenen, så du føler dig tilstrækkeligt klædt på til at kunne gå i gang i det tempo, der passer dig, med en erkendelse af, hvilke midler du kan tåle at investere, hvilken risikoprofil du har, og hvor lang tidshorisont du investerer med.Forfatternes formål med bogen er, på baggrund af egne erfaringer, at åbne døren til investeringsverdenen, som på mange måder kan virke svært tilgængelig. Men de videregiver også nogle af de ”dos and don’ts”, der er forbundet med at investere som begynder. De ved, hvordan det føles at være begynder i investeringsverdenen. De ved, hvilke usikkerheder og udfordringer du står over for som ny investor, og de har en grundig indsigt i de forhold, du skal være opmærksom på, og de forbehold du skal have, når du vil begynde at investere. Bogen er således inspireret af deres egen rejse fra usikre til selvsikre investorer. De repræsenterer deres egen målgruppe, og har derfor skrevet den bog, de selv havde brug for, da de gik i gang med at investere.Bogen henvender sig til dig – mand og kvinde, ung og gammel – der gerne vil i gang med at investere men ikke ved, hvor du skal begynde. Den er skrevet ud fra en overbevisning om, at alle kan lære at investere deres penge. Investering behøver nemlig ikke være svært, og det behøver ikke være forbeholdt de få. Du skal blot starte med at investere din tid og sætte dig grundigt ind i markedet.Chefstrateg Tine Choi Danielsen fra Danske Bank har læst og udtalt sig om bogen:“‘Klar – Parat – Investér’ er en glimrende og fagligt velfunderet bog for begynderen, der vil i gang med at investere. Forfatterne kommer i et letforståeligt sprog rigtig godt rundt om det, man har behov for at vide, og rammer en fin balance ift. at få det væsentligste med.”Forord af Tom Hougaard, Investor/daytrader og kommentator i Millionærklubben på Radio24syv.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-02-2019
FORFATTER
Emma Bitz
FILSTØRRELSE
9,45 MB

Klar - Parat - Investér af Caroline Stasig, Emma Bitz ...

Klar, parat, skolestart - 5 gode råd til mor og far. Et godt netværk mellem forældre, kan forebygge mobning og støtte op om trivsel og inklusion. Se hvordan her. ... Investér i at lære de andre forældre at kende Forældrenetværk er vigtige for en velfungerende klasse.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Klar - Parat - Investér - Bøger - CDON.COM

Aftenens undervisere er Anna-Sophie Hartvigsen og Emma Due Bitz, grundlæggere af Female Invest. De har begge arbejdet med investering i hhv. London og København, skrevet bestseller bogen "Klar, Parat, Investér" og holdt oplæg i hele landet. Nu glæder de sig til at dele deres bedste råd og erfaringer med jer!
RELATEREDE BØGER
Croatia
Złoto nie złoto
Herculestolv arbejder
Pora na pomidora (w zupie)
Kort & godt om VREDE
Een roverssymphonie
Heltens valg
En intern affære
Mæt & let - version Quick Meals
Geliebter Heiratsschwindler
Happy fat
Trier og Elisabeth
En mand der hedder Ove GAVEBOG