Nidstangen eBook

Mtggamechangers.dk Nidstangen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Nidstangen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Åsa Larsson. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Nidstangen online nu så nemt!

´Tiden pulserer - og mørket vandrer ind.´Der sker mærkelige ting i den lille by Mariefred. Overnaturlige væsner vækkes til live. Brødrene Alrik og Viggo bliver udvalgt til at beskytte det hemmelige bibliotek under kirken. De gamle vogtere mener, at brødrene er for unge - så de arrangerer en højst usædvanlig prøve, hvor Alrik og Viggo skal være både modige og tænke hurtigt, hvis de vil overleve. Og oven i det hele er der krig i skolegården, hvor Simon og hans slæng tror, de skal bestemme det hele ...Nidstangen er første bog i PAX-serien. Der kommer i alt 10 bøger.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-09-2015
FORFATTER
Åsa Larsson
FILSTØRRELSE
5,10 MB

PAX 1: Nidstangen af Asa Larsson, mfl. som e-bog

"Nidstangen" er første bog i PAX-serien. Der kommer i alt 10 bøger. 'Nidstangen' er en underholdende børnebog fyldt med masser af action og spænding. Bogen er primært tekst, men indimellem er der illustrationer i tegneserieform, som jeg fandt rigtig sjove, og som jeg synes gav historien noget ekstra.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Nidstang - Wikipedia

Pax short film baseras på Åsa Larsson och Ingela Korsells bok Pax Nidstången ( http://www.bonniercarlsen.se/Bocker/Fantasy-barnungdom/N/Nidstangen/ ) med Alv...
RELATEREDE BØGER
Falkenberg
Den gyldne søn
Skoleudvikling med IT
Five Feet Apart
Lys & skygge - Bind 2
Det erotiske valg: Blikkenslageren kommer (forført)
The Death of Ivan Ilyitch
UKLÍZEČ 2: SKOK
Kampen om kronen
Terror på norsk jord
Holberg og juristerne
Die Klasse ist für Petra