Iscenesætteren eBook

Mtggamechangers.dk Iscenesætteren Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Iscenesætteren-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Louise Windfeldt. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Iscenesætteren online nu så nemt!

Christian er dansk diplomat og bor i Zimbabwe sammen med sin kone Caroline. Uvidende bliver parret brikker i et spil, som CIA står bag. Hensigten er at piske en stemning op, som skal tvinge den diktatoriske præsident til at gå af og genindføre demokratiet. Men tingene går ikke som planlagt ...Louise Windfeld-Høeberg (1969-) er uddannet journalist og har blandt andet været ansat på Weekendavisen og været medvært på Radio 24syv på globale de magasiner 'Globus' og 'Datolinjen'. Hun har en fortid som tv-journalist og en tillægsuddannelse i u-landskundskab fra universitetet i Uppsala. Louise Windfeld-Høeberg har boet i Afrika i 12 år fra 1999.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-02-2018
FORFATTER
Louise Windfeldt
FILSTØRRELSE
3,74 MB

Iscenesætteren af Poul Funder Larsen

"Iscenesætteren" er en roman - og derfor er anmeldelsen her ikke gængs. Vi spørger på den klart forbudte måde: Kan romanen med sit faglige indhold eventuelt bruges i samfundsfags- eller historieundervisningen? Svaret er - desværre - overvejende nej.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jan Hertz’ tæft for underholdning | stiften.dk

Iscenesætteren (bog) af forfatteren Louise Windfeldt | Lydbøger | Christian er dansk diplomat og bor i Zimbabwe sammen med sin kone Caroline. Uvidende bliver parret brikker i et spil, som CIA står bag. Hensigten er at piske en
RELATEREDE BØGER
Bordkort
Bargums synder
Nomerne: Den magiske nom - lix12
Næstendrømme
Den højeste straf
Europeere
Der Herr auf der Galgenleiter
Amerikanske tænkere - Martha C. Nussbaum
Illustrerede pirathistorier
Dronningens Fange
Ung 1900-1930
Det evige smil
Being Elvis