Fusionsfamilien eBook

Mtggamechangers.dk Fusionsfamilien Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Fusionsfamilien-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Charlotte Egemar Kaaber. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Fusionsfamilien online nu så nemt!

Fusionsfamilien er en bog til inspiration. Bogen er baseret på forfatterens egne erfaringer og interviews med familier.Bogen giver konkrete løsningsforslag og redskaber til de mange og krævende udfordringer, man støder ind i, når man enten lever eller er på vej ind i en sammenbragt familie. Også for dem som ikke har børn med.Der er tankevækkende inspiration at hente for jer, der står over for udfordringer som:•Et elendigt samarbejde med eks’en•Jalousi over for kærestens børn og eks•At det er svært, når weekendbørnene kommer i weekenden og fylder•Ikke at måtte eller ville blande sig i kærestens opdragelse af børnene•At ”formane” sine børn i forholdet til kæresten•Børn der ikke respekterer ens tilstedeværelseEks’en (eks’erne), samværsaftaler, økonomi, den dårlige samvittighed, opdragelse, fødselsdage, sociale arrangementer, forskelsbehandling, bedsteforældrene er blot nogle af de emner, som bogen går i dybden med. Fusionsfamilien tager stilling, konkluderer og udtrykker holdninger, der kan hjælpe dig med at støbe et stærkt fundament til dit sammenbragte liv. Holdninger du og din kæreste kan læne jer op ad, når I er i tvivl.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-01-2014
FORFATTER
Charlotte Egemar Kaaber
FILSTØRRELSE
10,83 MB

fusionsfamilien | Familieguiden

Fusionsfamilien er en bog til inspiration. Bogen er baseret på forfatterens egne erfaringer og interviews med familier. Bogen giver konkrete løsningsforslag og redskaber til de mange og krævende udfordringer, man støder ind i, når man enten lever eller er på vej ind i en sammenbragt familie.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Charlotte Egemar Kaaber - Spirituel Mentor, Life ...

Charlotte Egemar Kaaber er forfatter til bogen "Fusionsfamilien - Vejen til succeser i din sammenbragte familie", der udkom på Books on Demand GmbH i 2009. Bogen giver på bedste vis… læs mere
RELATEREDE BØGER
Tidevandsminder
Hundtokiga Sofia
Den leende jomfru
Mindfulness på fire poter
(U)Normal
Solens sejr
Fødselsdagsmordet
Taximordet i Bergen
På første-holdet
I Guds klare solskin
Der Weihnachtsmann