Amoriner i luften ... eBook

Mtggamechangers.dk Amoriner i luften ... Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Amoriner i luften ...-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Trine Juul Hansen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Amoriner i luften ... online nu så nemt!

Der skal være skolefest og 6. B glæder sig. De har fået lov til at overnatte på skolen bagefter. Gunse og Morten glæder sig særlig meget, de har nemlig kigget efter hinanden i lang tid. Desværre har Gunses mor købt en kjole, selvom Gunse kun går i bukser. Morten er ved at gå i baglås over, hvad han skal sige. Klassens eneste kærestepar, Anna og Sebastian, glæder sig også, men et lille uheld til festen er lige ved at ødelægge det hele.Handlingen foregår i 6. B. Den giver et detaljeret og autentisk indblik i en flok teenageres skole- og fritidsliv, som målgruppen 4.-6. klasse uden tvivl vil nikke genkendende til. Realistiske dagligdags situationer om et tæt, troværdigt venskab, forelskelser, konflikter, misforståelser og ikke mindst at se anderledes ud.Trine Juul Hansen er en dansk børnebogsforfatter. Hun har i årevis udgivet både letlæselige bøger for de yngste og spændende ungdomsbøger til teenagerne. Trine Juul Hansen står blandt andet bag serierne 'Freja', 'Dem fra sjette' og 'Nanna'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-05-2019
FORFATTER
Trine Juul Hansen
FILSTØRRELSE
8,84 MB

Amoriner i luften | Næstved Bibliotek og Borgerservice

Amoriner i luften. Hovedbiblioteket. Nysted Bibliotek. Nørre Alslev Bibliotek. Sakskøbing Bibliotek. Stubbekøbing Bibliotek. Væggerløse Bibliotek. Emnelister for voksne. Af Mette Rygaard. 28.06.18 . Trænger du til en god bog om kærlighed, er der masser af inspiration at hente.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Amoriner i luften | HvidovreBibliotekerne

Amoriner i luften. Emnelister. Af Louise Greiner. 06.06.18 . Emneliste til voksne "Kærlighed ligner en god roman, som man kaster sig over, til tider endog med en sådan utålmodighed, at man springer flere sider over for at komme til slutningen." (Sylvain Marechal)...
RELATEREDE BØGER
Min for altid
Milan
Tasting You: Entanglement & Tasting you
Verdensvirtuosen
Den nordiske børnebog
Eriks nye mejetærsker
Drengen de kaldte Vitello - 8 historier
En Roland Triel-krimi #5: Eksploderende skadedyr
Handyman
The Vendee and the surrounding area
Mord i lange baner
The Ride
Ukendt land
Nefer - faraos son del 2
Misvækst
I love you
Tessan rymmer
Seitsemän päivää keskusasemalla
Håndbog i B.S. Ingemanns liv og forfatterskab
Vingerne prøves