Monsterjægerne. Livsfarlig lejrskole eBook

Mtggamechangers.dk Monsterjægerne. Livsfarlig lejrskole Image

BESKRIVELSE

Monsterjægerne. Livsfarlig lejrskole er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jacob Weinreich. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jacob Weinreich bog online og også downloade det gratis!

Monsterjægerne skal på lejrskole med deres klasse. Lejrskolen ligger midt ude i en skov, langt væk fra byen. Da det viser sig, at en mand er blevet dræbt i selvsamme skov, går Monsterjægerne i gang med at efterforske. Det viser sig, at ingen kan finde ud af, hvilket dyr der har dræbt ham. Måske er det ikke et dyr, men et monster...Ingen børn kommer til at kede sig med bøgerne om 'Monsterjægerne' mellem hænderne. Følg de fem venners jagt på skrækindjagende udyr, hvor rædslerne altid venter lige om hjørnet og gyset ånder dem i nakken når de mindst venter det. En humoristisk og populær fantasyserie for de 9 til 12-årige, der også er kendt fra filmatiseringen af samme navn.Jacob Weinreich (f. 1972) er en dansk roman- og manuskriptforfatter. Efter et ophold på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft blev han optaget på Den Danske Filmskole og skrev samtidig romaner. Han har især gjort sig bemærket med ungdomsserien 'Monsterjægerne', der også er blevet filmatiseret. Han har været nomineret til både en Robert og en Orla for sit arbejde som forfatter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-04-2019
FORFATTER
Jacob Weinreich
FILSTØRRELSE
10,59 MB

Farlig lejrskole - Per - YouTube

Livsfarlig å kjøre «MC-bil». «MC-biler» får elendige resultater i EuroNCAPs krasjtest.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Farlig lejrskole - Per - YouTube

En taklampa från Bergman lights har allvarliga brister - och är livsfarlig, enligt Elsäkerhetsverket. Taklampan kan vara livsfarlig även när ljuskällorna är ordentligt iskruvade.
RELATEREDE BØGER
Aktie- og anpartsselskabsret
De voksne
Under stjernerne
FCメッジ 4:FCメッジがメッシに会う
Dansen
Livets udkant
Ellen Margrethe Jørgensen & Svends ubehagelige sag
Kærlighedslandet
Den lille sjove for grinebidere
Hjem til fodbold
Min spøjse familie
En by i krig - Holsted
Ringenes Herre 3
Hvor skygger ruge
Vægten