Johnny Cash - et liv eBook

Mtggamechangers.dk Johnny Cash - et liv Image

BESKRIVELSE

Johnny Cash - et liv er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Robert Hilburn. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Robert Hilburn bog online og også downloade det gratis!

Johnny Cashs karriere tager sin begyndelse med rockens fødsel i 50’erne, hvor han debuterer på Sun Records sammen med Elvis Presley. Den slutter med American Recordings-pladerne, som fik en ny generation til at tage legenden til sig.Indimellem disse musikhistoriske milepæle var der store op- og nedture i livet og i kunsten. Der var årevis med kunstnerisk tørke, hvor publikum vendte Cash ryggen, og hvor det evigt tilbagevendende misbrug var ved at tage livet af ham. Men der var også legendariske comebacks som fængselskoncerterne i Folsom og San Quentin sidst i 60'erne.Fra og med disse koncerter fulgte den anerkendte rockkritiker Robert Hilburn Cashs karriere på nært hold - som ven og som rockjournalist ved Los Angeles Times. Han lavede sit sidste interview med Cash og hans kone June Carter få måneder før begges død i 2003.“Hilburn er kommet så tæt på Cashs nærmeste, som det kunne lade sig gøre for nogen journalist ... det mest autoritative og afslørende portræt til dato.”Eddie Dean, Wall Street Journal”Hilburn har skrevet en fantastisk historie om en endnu mere fantastisk sangskriver – med vorter og det hele.”Keith Richards, Rolling Stones”Johnny Cash var et både ordinært og ekstraordinært menneske. Alle kunne relatere sig til ham, ingen kunne være ham – og kun én mand kunne skrive så indfølt en bog om ham: Robert Hilburn”Bono, U2

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-11-2015
FORFATTER
Robert Hilburn
FILSTØRRELSE
6,86 MB

Johnny cash koncertforedrag af Dennis Lydom

Johnny Cash' omtumlede liv og karriere er beskrevet før. Men det er musikjournalisten Robert Hilburn, der får sat etiketten "den definitive biografi" på hans 624 siders værk om det amerikanske ikon.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Johnny Cash - Wikipedia

Se klip fra Johnny Cash' liv, og se et interview han tidligere har givet til TV 2 Det allersidste album med nye Johnny Cash-sange udkommer i dag. Det sker seks og et halvt år efter legendens død.
RELATEREDE BØGER
Danger to the Duke
Angst
Verden uden for syltetøjsglasset
My Little Pony - Equestria Girls - Everfreen legenda
Blændværk
Ringenes Herre 3
Sprogets univers
Integrasjon og mangfold
Marco Polo Kartenset Österreich
Fyrmesteren
Kyrgyzstan: A Climber´s Map & Guide
Midas-syndromet
Forsøg på at få noget ud af livet
Motorikk i didaktisk perspektiv
Hvitt hav
Viljens frihed og personbegrebet
Til kamp for Moder Jord
White