Historierne om Hanne Hundige eBook

Mtggamechangers.dk Historierne om Hanne Hundige Image

BESKRIVELSE

Bogen Historierne om Hanne Hundige blev skrevet den 20-02-2019 af forfatteren Tomas Lagermand Lundme. Du kan læse bogen Historierne om Hanne Hundige i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Tomas Lagermand Lundme.

Hanne drømmer om en tilværelse som prinsesse i Hundige med tre ponyer i flot seletøj og med vandtrug af guld. Og hun kalder sine to pudler for Mary og Frederik. Det må man nemlig godt – også selvom det er to hanhunde.Men nogle gange har Hanne altså lidt svært ved at opføre sig præcis, som mor og far gerne vil have. For sådan kan det jo gå, når fjernsynet kalder på hende, når hun er alene hjemme. Og når bandeordene bare sådan lige flytter ind i Hannes mund. Men det er egentlig okay, for selv en prinsesse har vel i bund og grund ret til at fejle.Tre historier om verdens sejeste Hanne, der ikke er som alle andre, men altid er helt sig selv.Tomas Lagermand Lundme, født 1973 på Amager, er uddannet på Forfatterskolen og Det Kongelige Danske Akademi. Tomas Lagermand Lundme skriver dramatik, lyrik, børnebøger og romaner for voksne og unge og arbejder derudover med maleri, tegning, grafik, film og keramik. Siden sin debut med romanen 'Forhud' i 1998 har han udgivet en lang række bøger til både voksne og børn, bl.a. 'Amager halshug' og 'Alt er mit'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-02-2019
FORFATTER
Tomas Lagermand Lundme
FILSTØRRELSE
6,78 MB

Pippi møder Krummerne - Her er Hanne Hundige!

Historierne om hanne hundige (bog) af forfatteren Tomas Lagermand Lundme | Lydbøger | Hanne drømmer om en tilværelse som prinsesse i Hundige med tre ponyer i flot seletøj og med vandtrug af guld. Og hun kalder sine to pudler for Mary og Frederik.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Historierne om Hanne Hundige af Tomas Lagermand Lundme

Historierne Om Hanne Hundige - Tomas Lagermand Lundme - Bog. Indbinding: Indbundet. Sjov og fantasifuld højtlæsningsbog til drenge og piger om Hanne Hundige og hendes familie. Hanne drømmer om en tilværelse som prinsesse i Hundige med tre ponyer i flot seletøj og med...
RELATEREDE BØGER
Bella Sara: Sjovt at lege - Blandet aktivitet
Forbrydelsen i Jelling
Finansiel rådgivning - erhverv
DEN LETTE VEJ TIL ET SUNDERE LIV
Smertestillinger
Reklame - Kultur
A Dance with Dragons
Wall $t
Det er okay med mig
Vegetaren
Bjerghotellets gådefulde gæst
Springflod
Byen bag murerne
Sov godt, Olsen
Poul Schlüter. En biografi
Rasmus Klump i syvsoverland