Mærkbart eBook

Mtggamechangers.dk Mærkbart Image

BESKRIVELSE

Mærkbart er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Anne Weile. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Anne Weile bog online og også downloade det gratis!

Det er så ualmindelig almindeligt at være almindelig. Alligevel udfordrer det almindelige os på alle tidspunkter i livet. Hvorfor skal det være så kompliceret at være en almindelig del af et almindeligt fællesskab med helt almindelige men-neskelige relationer – på jobbet, i familien og blandt ven-nerne? Hvorfor er der så meget, vi ikke taler om, når vi nu alligevel alle sammen er så ualmindeligt almindelige?Mærkbart er en samling traditionelle, skarpe, fortættede noveller, der kredser om småborgerligheden, familiekonflik-terne og den uundgåelige følelse af svigt, uretfærdighed og indignation. Med skiftende synsvinkler fokuserer novellerne på det usagte. Alt det, som ikke kan ses, men mærkes – alt det, der er mærkbart.Uddrag af bogenModvind, som altid! Ærlig talt var det hele noget lort. Hvorfor skulle de altid sætte mig i en situation, som gjorde, at jeg blev udstillet som paphovedet? Hvorfor helvede kunne de ikke forstå, at de bare skulle lade mig være? Evig og altid skulle de pisse mig af!Om forfatterenAnne Weile (f. 1961) er bosiddende i Odense, men har tidligere boet i stort set alle Danmarks landsdele. Hun er læreruddannet og underviser hovedsageligt unge og voksne i dansk. Hun er kendt for at udgive populære lærebøger til brug i undervisningen i dansk og dansk som andetsprog. Mærkbart er hendes debut som skønlitterær forfatter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-05-2016
FORFATTER
Anne Weile
FILSTØRRELSE
8,42 MB

Regnskab: Arla-rivals mælkemængde falder mærkbart ...

2. knæ mærkbart, mindst 2 cm afstand til 1. knæ : 33 : 3. knæ mærkbart, mindst 2 cm afstand til 2. knæ : 37 : Spidsen af fanebladet synlig, men endnu sammenrullet : 39 : Fanebladet fuldt udviklet, fanebladets bladskede synlig : 41 : Fanebladets bladskede begynder at strække sig : 43 :
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Mærkbart lederskab - LifeAchiever

FrieslandCampina: Corona-virus vil ramme indtjening mærkbart i 2020 FrieslandCampina har allerede nu nedjusteret forventningerne til væksten i omsætning i 2020 med henvisning til corona-virussen. Foto: FrieslandCampina
RELATEREDE BØGER
Tro på den, og så en til
Gatans barn
Kurt Danners bedrifter: Pearl Harbor
Susanna stalledräng
Djævledoktoren
Hajer
Hyrdedrengen og Missionæren
Legathåndbogen Udland, studieophold og rejser 2020
Lea og Artur laver snevejr
Toy Story 4 - Rappe og Hoppes store plan
MIN STORE BONDEGÅRD
Krøbling
Skriftens veje
En forstuvning i psyken
Becerikli Yardımcı - Erotik öykü
Larm på gården: Min første rør og føl-bog med lyd
Mø og Malik siger M
Shannons største ønske
Ingen kender dagen
Allan Falk 2005-2006