Dronningens have eBook

Mtggamechangers.dk Dronningens have Image

BESKRIVELSE

Dronningens have er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Patricia C. York. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Patricia C. York bog online og også downloade det gratis!

Novellerne er inspireret af skulpturerne i Marselisborg Slotshave. Enten i kraft af deres skulpturelle eksistens og den magi og stemning, der omkranser dem, eller deres udvalgte placering i slotshaven. Fortællingerne spænder vidt, fra skæbnefortællinger fra nutiden til mere eventyrlige historier med magisk touch, altid med et tvist, der skal vække eftertanke hos læseren.Uddrag af bogenDet risler koldt ned ad ryggen på Natasha. Næsten hviskende spørger hun Adam, hvad årstal det er. Han sender hende et tvivlende blik og peger på skiltet. '2014.' Natasha tør næsten ikke sige det højt. Det er for uvirkeligt og totalt uoverskueligt. 'Philip, der står 2014, og Adam påstår det samme.' Philip kigger fortvivlet på det selvsamme skilt. Der står 2013. Selvfølgelig gør der det, det er det rigtige årstal, siger han til sig selv. Han klør sig i nakken. Hvordan kan det ske? Hvordan kan hans søster fra det ene øjeblik til det andet forsvinde ind i et andet år? For en time siden kørte de forbi hinanden på pisten, og nu befinder hun sig i en anden tid, fordi hun kørte sammen med Adam! Hvem er denne Adam?Om forfatterenPatricia C. York (f. 1962) er opvokset i Sønderjylland og bor i dag i Århus. Hun er uddannet cand.ling.merc., har arbejdet i syv forskellige lande og har senere taget en HR- og feng shui uddannelse. Hun har sammen med sin mand tegnet det smukke Blåvand Kurbad & Wellness og er stor haveentusiast. Hun debuterede med spændingsromanen Mauranius - Arvingen i 2009, har været med i et par novellesamlinger og er medforfatter til Yorks Kolesterolfrie Kogebog.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-07-2017
FORFATTER
Patricia C. York
FILSTØRRELSE
8,33 MB

På eventyr i Dronningens Have | stiften.dk

Dronningens have Marselisborg. 23.08.2020. DKK 585,00. Oplev Marselisborg Slotspark med Dronningens rosenhave. Den omkring 13 ha. store park blev anlagt i engelsk stil af anlægsgartner L. Chr. Diederichsen med store græsplæner omgivet af træer, små søer og lave bevoksede bakker.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Dronningens Have af Patricia C. York som e-bog

Dronningens have. Fortællingen skrevet af Peter Dragsbo. Tid / Periode 1600 2009. 0 kommentar 1 anbefalinger Log ind eller opret profil for anbefale. F amilien Ahlefeldts pragtslot fra 1600-tallet blev ødelagt ved en brand 1757. Kun øst- og vestfløjen med slotskirken i barokstil er bevaret.
RELATEREDE BØGER
En Mindefest
Løftet
Stresskuren
Adelbrand og Malfred
Efterlämnat
Søster, min søster
Abandoned Italy
Rottekongen Cibrino
Elsken
Liebhaverne
Dansk mediehistorie Mediernes forhistorie og 1840-1880
Frantz får en ny cykel
Narkostrømer
Edvard Brandes
Blød landing
De levendes land
Lysets rige 13 - Ond saga, mp3
Silver economies, monetisation and society in Scandinavia, AD 800-1100