Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn eBook

Mtggamechangers.dk Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn Image

BESKRIVELSE

Bogen Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn blev skrevet den 23-02-2015 af forfatteren Lena Dyhrberg. Du kan læse bogen Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lena Dyhrberg.

Alle børn er født kloge. Vi gør som forældre alt, hvad der står i vores magt for at tilfredsstille det lille væsens behov, og alligevel glemmer mange at lytte til og tale med barnet. Børn forstår, hvad vi siger, og mærker, hvordan vi har det – helt fra fødslen. Det er derfor vigtigt at lytte til barnets udtryk, tale med barnet og bruge hele vores sanseapparat for at forstå barnets ønsker og behov.Hvis børn og forældre forstår hinanden bedre, vil de sammen kunne skabe noget helt enestående - et herligt liv for både barnet og forældrene, mener forfatteren til Født Klog, sundhedsplejerske Lena Dyhrberg.I den ånd er bogen Født Klog blevet til – i ønsket om at give forældre en god forståelse af deres unikke barn. Som sundhedsplejerske gennem mange år er Lena Dyhrberg blevet bekræftet i det spæde barns klogskab: Det nyfødte barn forstår, hvad du siger.Dette - og meget andet handler Født Klog om - i håbet om, at forældrerollen kan blive lettere at håndtere, når den voksne lytter og taler med barnet.SKREVET OM BOGEN'Født Klog' er udnævnt til at blive en klassiker.- Pete Andersen - Forfatter, Foredragsholder og CoachJeg er nødt til at sende en rosende mail til dig, efter jeg netop har 'slugt' bogen Født Klog - sikke en fantastisk bog med et dybt livsbekræftende indhold! Aldrig før har jeg læst ord med så megen mening og så stor betydning. Bogen er 'skrevet klogt'!- Mille Kirk, mor til Noah, i en mail til forfatteren

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-02-2015
FORFATTER
Lena Dyhrberg
FILSTØRRELSE
8,67 MB

Ændre tilladelser til en notesbog på OneDrive - OneNote

Ændre virksomhed. Ret oplysninger i CVR. Registrer eller afmeld virksomheden for moms, import/eksport, lønsum eller som arbejdsgiver. Du kan anmelde en lang række ændringer i din virksomhed. Du kan altid se hvilke oplysninger, der er registreret om din virksomhed i CVR på Virk.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Er du klar til at ændre på juletraditionerne for at redde klimaet?

Klik på linket for at bekræfte det nye log ind-ID. Du modtager en e-mail fra [email protected] både til din oprindelige Du vil blive logget ud fra alle enheder, når du ændrer e-mailadressen for dit log ind-ID, og du skal derfor logge på igen med dit nye log ind-ID.
RELATEREDE BØGER
Gnom
As The World Dies #1: De første dage
Jannick Brennum - Hovedmanden
Over på solsiden
The Vikings
Drei geheimnisvolle Schlüssel - Das schwarze Kleeblatt, Band 2
Danske kriminalsager gennem 100 år
Lost Children Archive
Varvaras verden
Jaget af sin egen skygge
Amon
Café Brazil
Skatteret
Noget om Vitus
Fra asken -
Lun luft & fedt ler
Mesterskytten