Sukker eBook

Mtggamechangers.dk Sukker Image

BESKRIVELSE

Sukker er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Gitte Løkkegaard. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Gitte Løkkegaard bog online og også downloade det gratis!

Sukker er en ungdomsroman om sex, jalousi, kærlighed og mørke hemmeligheder.Nina Maria Løvbjerg er en selvsikker pige på 19 år, der ved lige præcis, hvordan man scorer en fyr. Hun går i 3.g og lever et tilsyneladende normalt liv med fester, kæreste og familie. Men alt det ændrer sig, da hun får en affære med sin sexede nye chef Thomas. Affæren er i begyndelsen en spændende, altopslugende forelskelse, men bliver efterhånden en mørk hemmelighed, der kiler sig ind mellem Nina og hendes forældre, veninder og kæreste. Pludselig lever Nina et dobbeltliv, og hun er ikke længere denubekymrede gymnasieelev, hun engang var.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-06-2015
FORFATTER
Gitte Løkkegaard
FILSTØRRELSE
2,44 MB

Nyheder | sukkerroer.nu

Hvidt sukker: Også kaldet bordsukker. Hvidt sukker bliver fremstillet ved en forædling af sukkerrør eller sukkerroer. Væde, urenheder og mineraler bliver renset fra, så sukkeret bliver helt hvidt. Melasse er den tyktflydende sirupsagtige masse, der fremkommer som biprodukt ved fremstilling af sukker.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sukker - Nordic Sugar

Sukker (sakkarose) hører ikke til de kulhydrater, som giver den største blodsukkerstigning. Det skyldes, at sukker (sakkarose) er en kombination af glukose og fruktose, hvor glukose (som også kaldes for druesukker) giver en høj blodsukkerstigning, mens fruktose giver en lav stigning i blodsukkeret (se tabellen).
RELATEREDE BØGER
Lillian
Affektregulering, mentalisering og selvets udvikling
Der findes en stor åben plads i Bordeaux
Kenya Beaches
Tusindårsriget i Han Herred
Ved kysten
For your eyes only
O rapaz da piscina – Um conto erótico
Den døende dal
Finn ser en fasan
Gamerz 1 - De ukendte
Læs med Sebastian Klein - Pandaen
Didde elsker alt #2: Didde elsker mad
Maurice
Stakkels Lille Kanin
Plet
GHOST 1: Som en tyv i natten