Længsel på bestilling eBook

Mtggamechangers.dk Længsel på bestilling Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Længsel på bestilling-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Janina Katz. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Længsel på bestilling online nu så nemt!

Polsk-jødiske Olga på 65 rejser med jævne mellemrum fra Danmark til Israel for at være sammen med sin meget yngre elsker, Sammy. Undervejs reflekterer hun over sit liv og sin fortid, der er lige så kompliceret, som den er umulig at slippe for. Hun torturerer sig selv ved at lede efter historier fra Auschwitz, hvor begge hendes bedsteforældre døde, og samtidig rejser hun rundt i Israel med en barndomsven og gør lige så stille landet til en del af sig selv og sin identitet.Den polsk-fødte og jødiske oversætter, litteraturanmelder og forfatter Janina Katz (1939-2013) har et omfattende dansk forfatterskab bag sig. Med en magisterkonference i polsk litteraturhistorie og sociologi, og med oplevelserne fra 2. verdenskrig i bagagen, kom hun til Danmark i 1969. Hun debuterede 22 år senere, som 52-årig, med en digtsamling. Temaerne i forfatterskabet spejler hendes tilværelses brud, tab og uforløste drømme, mens traumerne behandles med en sjældent rå humoristisk lethed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-08-2018
FORFATTER
Janina Katz
FILSTØRRELSE
3,22 MB

Janina Katz - Længsel på bestilling (Hæftet bog) [2 ...

DR Romanklubben (4. runde) Janina Katz: Længsel på bestilling 23. februar 2009 7. september 2009 beldenak Romanen er et portræt af en ældre kvinde, der nærmer sig slutningen af livet, og det er en melankolsk refleksion over forkerte valg og forspildte muligheder.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Længsel på bestilling af Janina Katz

Længsel på bestilling. 0.0 0 5 Forfatter: Janina Katz. Findes som e-bog. Polsk-jødiske Olga på 65 rejser med jævne mellemrum fra Danmark til Israel for at være sammen med sin meget yngre elsker, Sammy. Undervejs reflekterer hun over sit liv og sin fortid, der er lige så kompliceret, som den er umulig at slippe for.
RELATEREDE BØGER
Redningshunden
Frelseren
Gotland : vandringsturer och utflykter
Kaptajn Blodskæg. Sabelklipperne
Bødlens GRU
Nynnes dagbog 3
Jomsviking
Danmarks helgener
Kritik, 48. årgang, nr. 214
Glasjungfrun
Tilbage til 60'erne
Dødssejleren
Patchwork til babyhygge
Jomfrustenen
Romerske helgenbilleder