Limbo eBook

Mtggamechangers.dk Limbo Image

BESKRIVELSE

Bogen Limbo blev skrevet den 30-06-2017 af forfatteren Kevin Japsen. Du kan læse bogen Limbo i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Kevin Japsen.

Elias‘ liv kører af sporet, da hans far dør i en færdselsulykke. Hans mor overgiver sig til sorg og sovepiller, og Elias må selv kæmpe den hårde kamp mod hierarkiet i sin nye klasse, selvtilliden, der svigter, og fremtiden, der synes sort og frygtindgydende.Det hele ændrer sig, da han møder Sia. Hun forstår ham på en måde, ingen andre har kunnet, for hun deler hans dystre skæbne – den skæbne, der fører dem sammen ind i en anden verden, hvor kampen for overlevelse pludselig bliver meget virkelig og meget hård.Den danske forfatter Kevin Japsen (f. 1979) er uddannet folkeskolelærer og underviser de ældste klasser. Han debuterede som forfatter i 2013 med ungdomsromanen 'Blå øjne'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-06-2017
FORFATTER
Kevin Japsen
FILSTØRRELSE
2,97 MB

Find Limbo i Både - Køb brugt på DBA

Velkommen! Køb dine festartikler hos limboparty.dk.. Vi tilbyder et bredt udvalg af paptallerkener, papkrus, duge, servietter, invitationer, balloner m.m. til temafester og børnefødselsdage.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Filmstriben - Limbo

limbo, i vestlig teologi en omstridt forestilling om et opholdssted i mellemtilstanden for sjælene efter de afdøde, som ikke har fortjent straf, men dog heller ikke kan få del i den evige salighed.
RELATEREDE BØGER
Fifty Shades of Grey
Hjernestærk
Bjørn
Eventyrlige rejser i Peru
Tysklandsturen
Ponyreiten
5 positive bivirkninger ved at være venlig
Melodien der blev væk
Restorative processes from Oslo to Havana and back
Mariannes barn kidnappades
Hallas ånd
Kaffe - erotisk novell
Sommeren ‘45
Erste-Hilfe-Koffer für Projekte - 33 Lösungen für die häufigsten Probleme
Jubel & Baluba syr balubaklær til jubelbarn
Anerkendt barn
Move on
Secret Provence
Det onde øje
LTI Det Tredje Riges Sprog