For lud og koldt vand eBook

Mtggamechangers.dk For lud og koldt vand Image

BESKRIVELSE

Bogen For lud og koldt vand blev skrevet den 22-12-2015 af forfatteren Martin Andersen Nexø. Du kan læse bogen For lud og koldt vand i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Martin Andersen Nexø.

For lud og koldt vand skildrer hvordan Martin som nykonfirmeret kommer hjemmefra, ud at tjene. Det bliver hårdt slid som røgterdreng hos en doven bonde. Senere kommer han i lære hos en fattig skomagermester i Rønne - og vi får et bevægende portræt af den tredive-årige tuberkuløse drømmer, ”unge mester”. Højskoleforeningen, dens venlige atmosfære og de glade grundtvigianere bliver en åbenbaring for Martin i læretidens sidste del. Han får friplads på Bornholms Højskole, diskuterer, læser - og bliver accepteret. Samtidig præges han stærkt af kammeraterne fra arbejdet som skomager og murerhåndlanger.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-12-2015
FORFATTER
Martin Andersen Nexø
FILSTØRRELSE
1,94 MB

For lud og koldt vand - E-bog - Martin Andersen Nexø - Mofibo

At gå for lud og koldt vand! Det er et godt udtryk for en hård skæbne. Det kolde vand giver sig selv, for der er ikke råd til det varme. Men at blive overhældt med lud eller tvættes med lud, det er slemt. Det ligger formentlig som en sidebetydning, at den fattige stakkel kunne blive tvangsvasket med skarp lud. Herregud!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

For lud og koldt vand | Arnold Busck

For lud og koldt vand, Martin Andersen Nexø, genre: roman, Rimrelig pæn hæftet roman udgivet på Gyldendal, 1937, 1.udgave, 180 sider. + porto
RELATEREDE BØGER
Siostra łabędzi
Kok'n'roll
Smederim og brokker
Akut fall
Danske udkanter
Ulveridderne 2: Den ildrøde hånd
Søren tror ikke på bøhmænd
Og hvad så med forvaltningen?
Her skal danses
På sporet af den sikre base
Emotioner af liv
California´s Best Trips
Bill og Ben og bankkuppet
Digte
Drageherren 10, Nagirs magt, Blå Læseklub
Zaczarowany Zamek 5 - Niezwykłe Jaskinie
København
Ægte venner