Drømmen om lykken eBook

Mtggamechangers.dk Drømmen om lykken Image

BESKRIVELSE

Drømmen om lykken er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Johanne Korch. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Johanne Korch bog online og også downloade det gratis!

Den forgudede og feterede skuespillerinde Isabel Hoff lever på overfladen et velsignet liv. Hendes ægtemand Karl, der er professor ved universitetet, tilbeder tilsyneladende den jord, hun går på og hendes karriere er på sit højdepunkt. Men bag facaden lurer en anden virkelighed. For ægteparret Hoff er glansen for længst gået af kærligheden, og Karl har i stedet forelsket sig dybt og inderligt i Isabels lillesøster Doris, der godt nok blegner ved siden af sin smukke søster, men hvis hjerte er retskaffent og godt. Overfor Karl har Doris aldrig givet udtryk for andet end søsterlig kærlighed, men i sit stille sind brænder hun for den ulykkelige mand. Konflikten tilspidses yderligt, da Isabels mandlige kollega begynder at gøre tilnærmelser til sin smukke medskuespillerinde. Isabel puster til flammerne, men den, der leger med ilden...Johanne Sofie Korch (f. 1882 – d. 1950). Dansk forfatter. Debuterede i 1927 med en novelle i Ugens Nyheder, og begyndte efterfølgende at skrive bøger for unge kvinder. Hun fik sit folkelige gennembrud i 1936 med romanen 'Efter vinter kommer vår', og efterfølgende romaner som 'Den gamle gård' (1937), 'Den rige enke' (1938) og 'Når isen brister' (1944) opnåede meget høje salgstal. Hun er i dag mindre kendt end sin forfatterbror Morten Korch, men med sine realistiske kvindeskildringer og mere raffinerede psykologiske overvejelser overgik hun ham ofte som forfatter og i midten af 1940erne også i salgstal. Johanne Korch blev i 1949 kåret som danske boghandleres yndlingsforfatter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-08-2018
FORFATTER
Johanne Korch
FILSTØRRELSE
10,69 MB

Drømmen om lykken af Johanne Korch - Plusbog.dk

Her valgte mange danskere at tage imod tilbuddet om næsten gratis jord. Frem til 1885 søgte de fleste danskere derfor lykken i det amerikanske landbrug. I årene derefter søgte mange danskere lykken i de amerikanske storbyer, hvor der for alvor var kommet fart på industrialiseringen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Drømmen om lykken - Ørkenens Sønner | Musik | DR

Drømmen om lykken. Hvis det er muligt at udlede Dorphs stærke selvfornægtelse og politiske engagement af forældrenes skilsmisse og efterfølgende hans forsøg på at rehabilitere sig selv ved at blive forfatter, så er engagementet nu diffunderet ud i mere spredte sammenhænge.
RELATEREDE BØGER
Flyvefisk og døde vande
Den kinesiske hest
Skurke
Doftande blomman
Manual til et bedre arbejdsliv
Ultimativ Form på 8 uger
Djævlens eliksir
Han sköt sin sambos bror
Tusmørkebørn
De 25 bedste film fra 90 erne
Velkommen på det danske arbejdsmarked
Karma, koran og kirke
Hvad med mig?
Albert på potte
Dværgenes Krønike 2
Byen og øen
Rasmus Klump i høj sø