Snesøsteren eBook

Mtggamechangers.dk Snesøsteren Image

BESKRIVELSE

Bogen Snesøsteren blev skrevet den 06-11-2018 af forfatteren Maja Lunde. Du kan læse bogen Snesøsteren i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Maja Lunde.

Snesøsteren er en rørende julefortælling fortalt i 24 kapitler fuld af magisk julestemning og flotte illustrationer.Juleaften nærmer sig, og selvom Julian normalt elsker den særlige dag, som faktisk også er hans fødselsdag, føles alting i år helt forkert. Hele familien sørger stadig over tabet på Julians søster, Juni, og det er som om, julen er aflyst. En dag møder Julian dog den livsglade pige, Hedvig, som bringer et pust af varm kakao og brunkager med sig. Men der er noget mystisk ved Hedvig og hendes hus, og hvem er den gamle, mærkelige mand, som hele tiden dukker op?En bevægende julehistorie om venskab, familie, sorg og julestemning.Snesøsteren er skrevet af norske Maja Lunde (f. 1975), som har skrevet flere bøger til både børn, unge og voksne. Særligt romanen ”Biernes historie” skabte stor opmærksomhed, da den udkom i Norge. Her vandt hun Bokhandlerprisen for romanen, og bogen blev senere, da den udkom i Tyskland, årets mest solgte bog i Tyskland i 2017.Bag de smukke og stemningsfyldte illustrationer står den norske illustrator Lisa Aisato, som har illustreret og skrevet flere kritikerroste bøger til børn.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-11-2018
FORFATTER
Maja Lunde
FILSTØRRELSE
9,23 MB

Snesøsteren (dansk udgave) - Bøger - CDON.COM

Snesøsteren er en rørende julefortælling fortalt i 24 kapitler fuld af magisk julestemning og flotte illustrationer.Juleaften nærmer sig, og selvom Julian normalt elsker den særlige dag, som faktisk også er hans fødselsdag, føles alting i år helt forkert. Hele familien sørger stadig over tabet på
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Snesøsteren - Julebøger - Jul i Museumsbutikken - Shop ...

Snesøsteren er en rørende julefortælling fortalt i 24 kapitler fuld af magisk julestemning og flotte illustrationer.Juleaften nærmer sig, og selvom Julian normalt elsker den særlige dag, som faktisk også er hans fødselsdag, føles alting i år helt forkert. Hele familien sørger stadig over tabet på Julians søster, Juni, og det er som om, julen er aflyst.
RELATEREDE BØGER
Om efteråret
Forstå kvinders stress
Kong Zobels jordomrejse
De forrige tider
Gengangere
Donald Trump
Skeletter i skabet 4: Gravslægt
Vi elsker maskiner
Tips & tricks til Microsoft Windows XP
Mörka vägar
Mig og Jonas
Hjernen og den følelsesmæssige intelligens