Fejltrin - Doggerland 1 eBook

Mtggamechangers.dk Fejltrin - Doggerland 1 Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Fejltrin - Doggerland 1-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Maria Adolfsson. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Fejltrin - Doggerland 1 online nu så nemt!

En kvindelig kriminalassistent vender hjem til en lille ø i Nordsøen for at glemme fortiden ved at drukne sig i arbejde, alkohol og mænd. Men snart tvinges hun til at navigere mellem sine egne og andres fejltrin.Det er dagen derpå efter den årlige østersfestival i Doggerland. Kriminalassistent Karen Eiken Hornby vågner op på et hotelværelse med massive tømmermænd, kun overgået af et kolossalt samvittighedsnag over nattens udskejelser.Samme morgen findes en ung kvinde brutalt myrdet på øen, og nyheden rammer det lille øsamfund hårdt. Karen sættes i spidsen for efterforskningen, men sagen kompliceres af at offeret er ekskone til hendes chef – den selvsamme mand, hun vågnede op ved siden af på hotelværelset samme morgen. Det gør Karen til hans alibi, og det er noget rod. Efterhånden som Karen følger sporene i sagen og må grave i øens historie for at få svar på sine spørgsmål, dukker gamle hemmeligheder op til overfladen, og hun opdager, at fortidens bedrag trækker tråde helt frem til i dag.Fejltrin er første bind i Maria Adolfssons krimiserie om kriminalassistent Karen Eiken Hornby og den fiktive øgruppe ”Doggerland” – en rest af det virkelige landområde af samme navn, som forfatteren forestiller sig, det kunne have taget sig ud i dag, hvis det stadig havde eksisteret. .

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-02-2020
FORFATTER
Maria Adolfsson
FILSTØRRELSE
2,16 MB

Fejltrin - Doggerland 1 af Maria Adolfsson - anmeldelser ...

Find Fejltrin - Doggerland 1 - Indbundet online på Coop.dk til en god pris. Hurtig levering. Læs mere om produktet her.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Fejltrin - Doggerland 1 (Indbundet, 2020) • Se priser ...

Fejltrin af Maria Adolfsson er 1. del af en ny krimiserie, Doggerland. Serien foregår på den fiktive øgruppe Doggerland og har kriminalassistent Karen Eiken Hornby som hovedperson. Fejltrin udkom i denne uge (20.02.2020) ved People'sPress. Forlagets beskrivelse: Det er dagen derpå efter den årlige østersfestival i Doggerland. En ung kvinde findes brutalt myrdet, og nyheden rammer det ...
RELATEREDE BØGER
The Wood Beyond the World
På tur i Jane Austens England
Sam og arven
Madonnas vilje
Himlen ved mine fødder
Den stjålne bacille og andre tildragelser
Drabscheferne - de største sager
Nikolai Roerich
Slægten 19: Sværmeri
Operation mord