Blivende værdier. Konservativ kulturkritik og kulturkamp eBook

Mtggamechangers.dk Blivende værdier. Konservativ kulturkritik og kulturkamp Image

BESKRIVELSE

Bogen Blivende værdier. Konservativ kulturkritik og kulturkamp blev skrevet den 14-08-2019 af forfatteren Kasper Støvring. Du kan læse bogen Blivende værdier. Konservativ kulturkritik og kulturkamp i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Kasper Støvring.

Konservatisme betyder at bevare, ikke mindst historie, nation og traditioner. I dette provokerende bidrag til den aktuelle kulturkamp spørges der, om der i dag er et misforhold mellem klassisk konservativ tænkning og et liberalistisk konservativt parti, alt imens en bagstræberisk konservatisme vinder frem på de politiske yderfløje.I stedet taler Kasper Støvring, med afsæt i store konservative tænkere og international debat, for en værdibaseret konservatisme. Et samfunds- og kultursyn hinsides socialisme og liberalisme, med kulturkritisk og menneskeligt udgangspunkt – og med fællesskabet i centrum.Kasper Støvring er cand.mag. i litteraturvidenskab. Han har blandt andet bidraget til antologier og offentliggjort kronikker. I 2004 udgav han debatbogen 'Blivende værdier'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-08-2019
FORFATTER
Kasper Støvring
FILSTØRRELSE
2,67 MB

Kulturkrigerne må ind i kampen… - Thomas Rønn - Medium

Definition, Rechtschreibung, Synonyme und Grammatik von 'konservativ' auf Duden online nachschlagen. eine konservative Haltung. sie ist in ihren Ansichten sehr konservativ. konservativ eingestellt sein. althergebracht.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ja till Ungern - Konservativ kulturkamp i praktiken.... | Facebook

Breaking News får du først og skarpest her hos TV 2. Vi fortæller dig, hvad der sker, mens det sker. Tilmeld dig TV 2's nyhedsoverblik og få de seneste nyheder på e-mail hver dag kl.
RELATEREDE BØGER
Kun forløsning
Den knælende død
Butler Parker 4: Bang, Bang, Feuer frei!
Amerikas förlorade riken
Lev med dine følelser
Røde ulv, hb
Fra verdens begyndelse
Strategisk talentudvikling
Henrik Pontoppidan og Georg Brandes. En kritisk undersøgelse af Henrik Pontoppidans forhold til Georg Brandes og Brandes-linjen i dansk åndsliv
Single
Ošklivé káčátko
Dubbelspelet
Hovedsporet
Farlig vrede
2. verdenskrig
Levende begravet - og andre beretninger
Perfekt
Ævintýri og Sögur
Kolde hjerter (Varg Veum nr. 14)