Et øjeblik af evighed eBook

Mtggamechangers.dk Et øjeblik af evighed Image

BESKRIVELSE

Et øjeblik af evighed er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Anne Sofie Mørk Jensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Anne Sofie Mørk Jensen bog online og også downloade det gratis!

Jeg går blandt legende bølgerPå en strand i solens sidste skærDer bader himlen i blodrøde stænkEn symfoni af ufattelige lysvældGennem dem skimtes evighedenSandet er skyggekoldt under fodeDet knaser som rimfrossent græsEt glimt af min elskede vinterI sommerens ustadige varmeflimmerKærlighed, tænker jeg, gives til demSom ønsker at komme fri af ensomhedJeg ånder ensomhed som havfrisk luftOg drikker den som gudernes nektarJeg går blandt syngende bølgerPå en strand i månens klare skærDer hyller havet i glitrende krystalEn sirenesang som et tidløst ekkoPludselig istemmer evigheden.Om forfatterenAnne Sofie Mørk Jessen er en ung digter, hvis tekster har baggrund i et liv domineret af sorg og glæde på skift. Hun er inspireret af en bred vifte af danske digtere fra Oehlenschläger til Søren Ulrik Thomsen. Hendes digte har primært toner af melankoli og mørke, med undertoner af håb og ensomhed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-05-2016
FORFATTER
Anne Sofie Mørk Jensen
FILSTØRRELSE
3,67 MB

«Et øjeblik af evighed» by Anne Sofie Mørk jessen ...

«Et øjeblik af evighed» by Anne Sofie Mørk jessen Dansk | ISBN: 9788771900729 | EPUB | 0.5 MB
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Et øjeblik af evighed (Bog, Hæftet, Dansk) af Anne Sofie ...

CD og Bog: Et øjeblik - en evighed. 250 + forsendelse. KOR-hæftet: Et øjeblik - en evighed pris ved 1-9 stk: 80 kr/stk + forsendelse. pris ved 10-19 stk: 50 kr/stk + forsendelse. pris ved 20> stk: 30 kr/stk + forsendelse. Bestil på [email protected] 1. Et øjeblik - en evighed 2. Morgensrødens vinger 3. Sangenes sal 4.
RELATEREDE BØGER
De rödhårigas förening
RAP-klubben 16 - Fuld galop, Sigge
Den forsvundne skønhed
Istanbul & Northwest Turkey
Knæk koden til glutenfrit brød
Englespor
K för Klara 13 - Är det någon där?
Olympisk kandidat
Bowie - en biografi
Rød djævel
Gidseldrama og flykapring
Føroyar Færøerne 1:200.000
Den erotiske hamster